- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bende seksenin üzerindeyim ve kilo vermek istiyorum..sen şuan kaç kilo oldun tatlım 82 ile başladın sanırım konu sahisisin sanırımGunaydin gunaydin gunaydin guzel hatunlar
İşte bugünkü kahvaltim
Üç biberli omlet, 10 çiğ badem findik karisimi, 50 gr yani iki dilim tam bugday ekmegi, süt ve de 2 zeytinle biraz peynir.
Hadi bakalim, bugün yeni bir gün!
Tamam kuzum bugün öğlen yapayım o zaman sende çok tatlısını adaşimYerim seni sarzin btnce anlarim ben
Kuzum lahana yi bi yapmaya çalış kahvaltini normal yap bitanm oglen aksam ic bende 2.ci yapisinda bende sana katlrrm
Yuruyus yaptik aksam, sonra da yesil cay icip yattik ikizim. Siz de sohbet etmişsiniz, okudum tatlim.Ikizimmmmm napiosunnn
Liste guzel olmus kuzum bu cumaya kadar o listeye yakisir bir fark gorelim insallahhhhhKizlar liste yapmak böyle daha guzel ve kolay oluyor ben her cuma yazar foto ceker koyarim
Hayirli olsun n; )
Gunaydin canim, konu sahibi arkadasimiz @zayiflicammmgünaydın bende seksenin üzerindeyim ve kilo vermek istiyorum..sen şuan kaç kilo oldun tatlım 82 ile başladın sanırım konu sahisisin sanırım
Hic denemedim ama kilo mu aldırıyor yoksa ayran gibi bir sis hissetmekten mi bahsadiyon kızya o lahana çorbasını içince ben daha çok şişiyom ne iş hacı
onu hiç duymadım o nasıl oluyor
Normal pirinç yada esmer pirinci suda haşlıyorsunuz yağsız bir şekilde sonra pulbiber kimyon flan atabilirsiniz tok tuttuğu doğru ama BN sadece kahvaltıda yaptım ve bütün gün lavabodan cikamadimSöyleyinde bizde yapak ama dimiii ama normal pirinc degildir insallah yemiyorumdaa :)
Yuruyus yaptik aksam, sonra da yesil cay icip yattik ikizim. Siz de sohbet etmişsiniz, okudum tatlim.
Liste guzel olmus kuzum bu cumaya kadar o listeye yakisir bir fark gorelim insallahhhhh
Gunaydin canim, konu sahibi arkadasimiz @zayiflicammm
Ben 88,5 ile basladim canim 15 martta iki ay olacak insallah. Dün 82,5 çikmistim. Gel tabi bak burada beraber zayifliyoruz. Nasil bir diyet yapmayi planliyorsun? Aklinda bir sey var mi?[/QUOTE
bilmiyorum cnm aklımda bir diyet planı yok (
Lahana gaz yapabiliyor kizlarHic denemedim ama kilo mu aldırıyor yoksa ayran gibi bir sis hissetmekten mi bahsadiyon kız
Lahana gaz yapabiliyor kizlar
yok kızz bildiğin kilo alıyom bazılarında yapabiliyomuş sonradan öğrendim:)Hic denemedim ama kilo mu aldırıyor yoksa ayran gibi bir sis hissetmekten mi bahsadiyon kız
Ay ilk defa duydum senin metabolizma bizden farklı çalışıyor demek kiyok kızz bildiğin kilo alıyom bazılarında yapabiliyomuş sonradan öğrendim:)
he walla , diyet halindeyken kilo aldım farkımı anlayın işteAy ilk defa duydum senin metabolizma bizden farklı çalışıyor demek ki
Owww çok dikkat et sen herşeyehe walla , diyet halindeyken kilo aldım farkımı anlayın işte
burdayiz, birazdan yuruyuse cikicam, bir ay sonra arkadasin dogum gunu var ozamana kadar 5 kilo vermek istiyorum, insallah basaririm, kucuk hedefler koymaya karar verdim, temmuza kadar devam. dun eski fotograflara baktim istedigimi giyebiliyodum cok guzeldi o kilolara inicam insallah.Diyetcanlar neredesiniz
Canlar ingiliz karbonatı duydunuzmu? deneyeniniz varmı:KK86KK:
İkizim nasilsin? Bugun goremedim seni buralarda tatlimHic duymadım ne ise yariomus ablam
ya o lahana çorbasını içince ben daha çok şişiyom ne iş hacı