İyi fikirAaa bisi dusundum kagisa yazip yuklesemmi topigeee her cuma ne diosunuz oyle daha guzel liste olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi fikirAaa bisi dusundum kagisa yazip yuklesemmi topigeee her cuma ne diosunuz oyle daha guzel liste olur
Hadiii bnde öyle yprm o zaman mecbur katlanicm kuzum BN çok yvs kilo veriyorum yoksaEvet kuzum ama agzna layik deil prenses tadi berbat ben burjumu tutarak içiyorum
Hadiii bnde öyle yprm o zaman mecbur katlanicm kuzum BN çok yvs kilo veriyorum yoksa
Kagida istediğin gibi yaz hem rahat olr dediğin gbi kuzum üzülmeKuzu burdan beceremedim
Kagida istediğin gibi yaz hem rahat olr dediğin gbi kuzum üzülme
Yarin deniyecegim kuzum bu hafta iyi kilo vermem lzm gcn hafta 400 gr gitti sadeceAma super kilo veriliyor bitanem sen nezmn yapcan kuzum
Sağol birtanemAdasim hedefini 69 yapcam
Yarin deniyecegim kuzum bu hafta iyi kilo vermem lzm gcn hafta 400 gr gitti sadece
Kuzu lapyi bir ogün yedim lavabodan cikamadimPirinc lapasiiida var bider onu hic ypmadmm
YAPALİM KUZUM ,her ogün mu içiliyor corbaKuzu 2 rahat gder tam uyuldugunda adasim bendee mi yapsam diye dusundum senle ama korkuom corba dan
Kuzu lapyi bir ogün yedim lavabodan cikamadim
Snrsz her ogun fstikYAPALİM KUZUM ,her ogün mu içiliyor corba
Onun corbasina bayildim cayi demedim DhA önce icememistim bu arada sarjim bitmek üzere haberin olsun kuzuLahanada oyle
Demlicayin paylastgi detoksda cok guzel
Oy ben sabah çorba icemem öğlen aksam içerim hem hafifletmiş olurumSnrsz her ogun fstik
Bebeğim senin es belliymis seni soruyorlar gir tanis esinleOnun corbasina bayildim cayi demedim DhA önce icememistim bu arada sarjim bitmek üzere haberin olsun kuzu