Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin kuzuGeldim canlar
Sağol kuşumSupersin bbitanemmm
Kuzum lahana corbasni nasil yapıyorsun BN ögün olarak tüketmeyi dusunuyorumListeyi yapiyourm canlar
Bebeğim bana hedef 69 yaz 6 Ii rakam goreyimde keyfin yerine gelsinGurubumuz kilo 1hafta hedef
Zayiflicammm 82.100 78.900 60
Mkble 75 - 60
Demlicaykeyfi 82.500 82.500 60
ay_060 94.400 - 70
Ice floe 59 - 52
Azraserra 102 - 70
qizemli ? - 70
Balim ceyizlerinin foto.larini paylasmak istersen çeyiz topigi acabilirsin, oraya da geliriz cumbur cemaatCok güzel ciciler var kuzum cikariyorum tadını kuzum cok sagol
Hos geldin ikizcanGeldim canlar
Bunu bir diyetisyen yilbasinin ertesi gunune vermis hani cok yerseniz ertesi gun bu detoksu yapin diye canim. Deneriz bakariz duruma, ben de begendim canimIkizim bu detokdla kilo veren varmiymis ben cok begendimmm ne dusunupsunuz kizLar
Kuzum lahana corbasni nasil yapıyorsun BN ögün olarak tüketmeyi dusunuyorum
Hmm bir deneyim o zmn çok kotuyse nadir yaparim canmKuum lahana goz karari aliuorum icine kereviz falan koyuyorum ama tadi cok kotu
Yapcakaan detayli anlatym bitanem dur anlatymHmm bir deneyim o zmn çok kotuyse nadir yaparim canm
İyi olur kuşum liste işin bittiyseYapcakaan detayli anlatym bitanem dur anlatym
Balim ceyizlerinin foto.larini paylasmak istersen çeyiz topigi acabilirsin, oraya da geliriz cumbur cemaat
Hos geldin ikizcan
Bunu bir diyetisyen yilbasinin ertesi gunune vermis hani cok yerseniz ertesi gun bu detoksu yapin diye canim. Deneriz bakariz duruma, ben de begendim canim
Öyle güzel tad veriyor dimi ,peki blendrdan mi geciriyorsun kuzum hepsiniAdasimmmm
1 orta boy lahana
1 kucuk sogan
1 2domates
1 yesil biber
1 dmeet ,maydomoz kuzum keeeviz koyma tadi cok kotu ffsitik
Kuzum sogan butun koyuyorum sonra pisnce cikariyorim
Çok sağol Allah razi olsunAdasimmmm
1 orta boy lahana
1 kucuk sogan
1 2domates
1 yesil biber
1 dmeet ,maydomoz kuzum keeeviz koyma tadi cok kotu ffsitik