Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bugün denedim 10 sn anca durabilmişimdir ama hergün deneyeceğimBalim ben bu programi uygulucam ayin 5nde basliyorum INŞALLAH sen dene bakalim
bayılırım öğrenci yurdunda çorumlu bir kız vardı o getirmişti çok güzel bir tadı varKesinlikle kuzum ilk diyet zamanimda yiyordum corumun leblebisi meshurdur bende aliyim
spor olarak
50 squat
50 kol hareketi
20 yarım şınav yapıldı
Bende corumluyum kuzum sana yollarim arzu edersen her cesidi var basim gozum ustunebayılırım öğrenci yurdunda çorumlu bir kız vardı o getirmişti çok güzel bir tadı var
kuzum bugün denedim 10 sn anca durabilmişimdir ama hergün deneyeceğim
kuzum resimdeki hareketler zor ve etkileyici görünüyor çok iyi sonuç alırsın balım... ben lesli hiç yapmadım daha öncede demiştim ekrana bakarak yapamıyorum sana hayranım bu konuda hem ekranı izle hem yapmaya çalış... olmuyor.Demekki zor balim ya ben hic denemedim ama planim o sekilde o resimdeki hepsini yapicam bide mekik programini yapacam 1saatte yürüyüş yuruyus yapamadığım zamanlar lesli sence nasil plan balim hergun pazar haric
canım benim sen göndermişsin de ben yemiş kadar oldum sağol balım benimBende corumluyum kuzum sana yollarim arzu edersen her cesidi var basim gozum ustune
çok bir şey yok balım yaptığım şımarırım şimdi bende senin azmine hayranım bebeğim sen yanımda olmasan olmasan ben 90 kiloyu rahat görmüştüm.Balki lokmam hizina hayranimmmm bensde sporda senin gibi istikrarli olsammm ahhh kuzum Örneksinnnn
Denicem kuzumm bende iyi sonuclar alicagimi dusunuyorum yapabilirsemkuzum resimdeki hareketler zor ve etkileyici görünüyor çok iyi sonuç alırsın balım... ben lesli hiç yapmadım daha öncede demiştim ekrana bakarak yapamıyorum sana hayranım bu konuda hem ekranı izle hem yapmaya çalış... olmuyor.
otobüste kitap okuyamayanlardanım gözlerim ağrır midem bulanır
canım bu planını sadece bir haftada uygulasan bile çok iyi sonuç alırsın uçarsın sımsıkı olursun...
sporla verilen her kilo insanda iki kilo gibi görünüyor bebeğim sıkılaşırsın
Estagfullah kuzum benimmmm iyiki birbimizi bulmusuz ve INŞALLAH beraber hedefimize ulasicaz kuzumçok bir şey yok balım yaptığım şımarırım şimdi bende senin azmine hayranım bebeğim sen yanımda olmasan olmasan ben 90 kiloyu rahat görmüştüm.
Nedemek kuzum nezaman istersencanım benim sen göndermişsin de ben yemiş kadar oldum sağol balım benim
sen birşey istediğinde ve düzene oturttuğunda o kadar disiplinli oluyorsun ki gerçekten hayran kalmıştım balım sana elinden hiçbirşey kurtulmaz o istikrarla seninDenicem kuzumm bende iyi sonuclar alicagimi dusunuyorum yapabilirsem
Kuzum kesinlikle katılıyorum sporsuz olmuyor kilo verilmiyor bende ihmal ediyorum
Duzene oturtursam harika olacak kuzum destegin icin cok sagol
Bende ozellikle otobuste okurum kitabii kuzum
ben senin 60 olabileceğine inanıyorum ama kendime inanmıyorum bırakma beni kuzum hemen gevşiyorum benEstagfullah kuzum benimmmm iyiki birbimizi bulmusuz ve INŞALLAH beraber hedefimize ulasicaz kuzum
sen birşey istediğinde ve düzene oturttuğunda o kadar disiplinli oluyorsun ki gerçekten hayran kalmıştım balım sana elinden hiçbirşey kurtulmaz o istikrarla senin
ben senin 60 olcagina eminim kuzum asla birakmam seni anca beraber kanca beraberben senin 60 olabileceğine inanıyorum ama kendime inanmıyorum bırakma beni kuzum hemen gevşiyorum ben
canım benim çok mu çok tatlı ve güzel bir insansın sözlerin o kadar ki güzel ki şımardım bileKuzum benim cuma günü basliyorummmm ayyy beniii bu sozlerin daha cok azimlendirdi ya iyiki senin gibi dostum var her ayagim takilip düştüğümde elimden tutup kaldiriyorsun
canım benim çok mu çok tatlı ve güzel bir insansın sözlerin o kadar ki güzel ki şımardım bile
inancım kendime bile kalmadığı zaman o güzel motivasyonlarınla yanımda olduğun için çok teşekkür ederim sen bir tanesin