- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Bu hafta birincimiz fantastikaaa alkislarrrrr birincimizeeee Tebrikler prenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok tsk ederim canlar saolun...Bu hafta birincimiz fantastikaaa alkislarrrrr birincimizeeee Tebrikler prenses
Bu hafta birincimiz fantastikaaa alkislarrrrr birincimizeeee Tebrikler prenses
canım eliptik bisiklet süper birşey ben eskiden salona giderken spor eğitmeni yapabildiğin kadar yap diyordu eliptik içinMenüm
Sabah
1 kupa sade kahve
1 bardak kayisi suyu
Ögle
1 kase kiymali karnibahar
Yarim kase yogurt
Aksam
Tavuklu salata
Ara
1 tane cikolatali diyet bisküvi
Spor
30 dk eliptik
haftaya birinci benim biraz rekabet ortamBu hafta birincimiz fantastikaaa alkislarrrrr birincimizeeee Tebrikler prenses
nice mutlu yıllar dilerim balım olacak o kadarcık kaçamakIyı aksamlar kızlar 02.02.2012 evlilik yıldonumumuz bugun guzel bırgun gecirdik hediyemıde aldım mutluyumama bı taraftan da diyetı bozdum dıye morelim bozuluyor 1300 kalorı aldım bugun yarın tartılmam devam ederım insallah kotu patlamaz bu bana sunu soyleyım kalorı saymak cok eglenceli ve guzel ise yarıyortavsiye ederim bugun tatlı falanyemedım ama karbon oldu cok yukte hafif kalorı de Agır oldu neyse saglık olsun menu paylaşmicam o yuzden kimseye kotu ornek olmasın
Spor yaptım ama 1 saat tempolu yuruyus
15 dk bacak haraketleri
10 dk bisiklet
5 dk kol hark.
canım telaşın vardır senin şimdi temizlik yemek onlarda spor sayılır zatenSporum yok canlar yarin misafrim geliyor kosturmadan ona dermanim kalmadi yarini atlatiyim sporumu cok özen göstercem spor planımida yaptim hadi hayırlısı
süper canımSabah
Bi kepekli sandivic (lor peynirli)
Öglen
1 kase tavuk sote
1kase tarahana corba
2 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran
Akşam
1 kase sehriyeli çorba
Araögun
Türk kahvesi (şekersiz)
Nice mutlu yillara balimmmmIyı aksamlar kızlar 02.02.2012 evlilik yıldonumumuz bugun guzel bırgun gecirdik hediyemıde aldım mutluyumama bı taraftan da diyetı bozdum dıye morelim bozuluyor 1300 kalorı aldım bugun yarın tartılmam devam ederım insallah kotu patlamaz bu bana sunu soyleyım kalorı saymak cok eglenceli ve guzel ise yarıyortavsiye ederim bugun tatlı falanyemedım ama karbon oldu cok yukte hafif kalorı de Agır oldu neyse saglık olsun menu paylaşmicam o yuzden kimseye kotu ornek olmasın
Spor yaptım ama 1 saat tempolu yuruyus
15 dk bacak haraketleri
10 dk bisiklet
5 dk kol hark.
canım telaşın vardır senin şimdi temizlik yemek onlarda spor sayılır zaten
Sanki kosmus gibiyim kuzum ya bizim burda bide adet vardir 10 15 cesit yapılır yemekler mahvoldum yasüper canım
canım eliptik bisiklet süper birşey ben eskiden salona giderken spor eğitmeni yapabildiğin kadar yap diyordu eliptik için
haftaya birinci benim biraz rekabet ortam
nice mutlu yıllar dilerim balım olacak o kadarcık kaçamak
menü vereyim
sabah
domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
orta türk kahvesi
1 dilim kepek ekmeği
öğle
1 kase menemen
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
akşam
haşlama brüksel lahanası 1tabak
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
yarım saat yürüdüm canlarım evde de daha bir şeyler yapmaya niyetim var
kuzum bugün plank deneyim bakalım sen plank yapıyormusun
kuzum bugün plank deneyim bakalım sen plank yapıyormusun
Kesinlikle kuzum ilk diyet zamanimda yiyordum corumun leblebisi meshurdur bende aliyimcanlarım bugün aralarda 2 avuç leblebi yedim üstüne su içtim çok tok tutuyor tavsiye ederim