- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 34
InsallhBu arada yarin 2. Tarti günümüzü kutluyoruz umarim tartilar hepimizi mutlu eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallhBu arada yarin 2. Tarti günümüzü kutluyoruz umarim tartilar hepimizi mutlu eder
Cok üzüldüm dostumya cok zoruma gitti motivasyonum ilk basta cok kirildi ardindan hirs yaptim ama. Herkes görücek degisip degismeyecegimi :)Ayyy ne aptalca ne gereksiz bı yorum olmus nasıl degismez oturmuş kilo ne arkadasım ya deseydin bilmiş ben 86 vardım gayet de goguslerım kuculdu vede nasıl fark yok benı goren cok sasiryor kıyafetlerim hepsi cok bol kaldı yeniden alicam motiven dusunmek sakın
Ay canlarim benim siz olmasaniz ben napardim. Iyiki sizler varsiniz hepinizi cok seviyorum. Ins hedeflerimize ulasiriz.Ya kusuru bakmada arkdasina sinirlendim kuzum ya nedemek farketmez cokta farkeder bak gor sen bi 5 kilo ver nasil fark etcek kuzum sen harika gidiyosun 65 oldugunda fistik gibi olucaksin
Bu arada yarin 2. Tarti günümüzü kutluyoruz umarim tartilar hepimizi mutlu eder
Ay canlarim benim siz olmasaniz ben napardim. Iyiki sizler varsiniz hepinizi cok seviyorum. Ins hedeflerimize ulasiriz.
Cok üzüldüm dostumya cok zoruma gitti motivasyonum ilk basta cok kirildi ardindan hirs yaptim ama. Herkes görücek degisip degismeyecegimi :)
Aynen daha cok hırslandırmalı uygulamalı gostermeliCok üzüldüm dostumya cok zoruma gitti motivasyonum ilk basta cok kirildi ardindan hirs yaptim ama. Herkes görücek degisip degismeyecegimi :)
evet canım süt ile değil ama cips gibi çok güzel oluyor.
ah kuzum ya çok sinirlendim bende arkadaşına... insanın yanındaki dost denilen kişiler nasıl böyle olabiliyor resmen bırak diyeti demiş. sen onu boşver canım versende vücudundan gitmez ne demek... tartıdaki eksiler ne demek o zaman iç organların mı yok oluyor...Ay canlarim benim siz olmasaniz ben napardim. Iyiki sizler varsiniz hepinizi cok seviyorum. Ins hedeflerimize ulasiriz.
canım peynirlerim büyük dilim ve yağlı peynirler 4-5 kibrit kutusu rahat vardır. canım ayrıca sabahları 1 kaşık zeytinyağı kahvaltıya ekliyorum,yazmayı hep unutuyorum.Canım nasıl 920 ya emin mısın hıc kalorili bıse gormuyorum ben
çoktan bu saate kadar yakmışsındır canım süpersinBugün aldığım kalori 495 kalori
Biraz az olmuş canlar pazartesi biraz daha 600 700 kaloriye cikariyim
Evet cnm beni demoralize etmek icin yapti. Kendisi benden daha az kilolu oldugundan bunu söyleme hakkina sahip hissetti kendini. Bende sizleri cok seviyorum cok güveniyorm dostlugunuza saolun kuzucuklarimah kuzum ya çok sinirlendim bende arkadaşına... insanın yanındaki dost denilen kişiler nasıl böyle olabiliyor resmen bırak diyeti demiş. sen onu boşver canım versende vücudundan gitmez ne demek... tartıdaki eksiler ne demek o zaman iç organların mı yok oluyor...
buradaki prensesler grubu dostluğunu seviyorum canlarım iyi ki varsınız bazen en yakınımdan göremediğim samimiyeti ve dürüstlüğü görüyorum teşekkürler hepinize
sen ondan bile daha zayıf olduğunda kendini nasıl şeyler söyleme hakkına sahip hissedecek acaba...boşver gül geç canım motivasyonunu bozmaEvet cnm beni demoralize etmek icin yapti. Kendisi benden daha az kilolu oldugundan bunu söyleme hakkina sahip hissetti kendini. Bende sizleri cok seviyorum cok güveniyorm dostlugunuza saolun kuzucuklarim
Aynen kuzum hemde cerez niyetine guzel oluyorevet canım süt ile değil ama cips gibi çok güzel oluyor.
Kuzum benim bugun spor yapamadim ama ev temizliği yaptimçoktan bu saate kadar yakmışsındır canım süpersin
Hamarat dostum benim emin ol ki bir saat yürüyüş kadar en azından kalori harcamış oldun. Cepten yazıyorum mesajlar eksik gelir ise Özür dilerimAynen kuzum hemde cerez niyetine guzel oluyor
Kuzum benim bugun spor yapamadim ama ev temizliği yaptim
Kuzum canım benim sen 75 e yaklastin gibi hissediyorum ben. Yarini merakla bekliyorumYarın tarti günü canlar iyiki benimlesiniz sizinle hersey cok daha guzel iyiki varsınız prensesler grubu samimiyetiniz ilginiz ve iyi niyetiniz için cok tesekkur ederim