Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim benim haklısın bebis olunca ona gore ayak uydurulmasi lazimmm ALLAH anali babali büyütsun kuzunuGunaydin gece kuşlarım sıze yetinmek mumkun degil once bızde esimde gece mız gundu muz karısıktı ama cocuk olunca ona gore devam ediyor duzen hatta uyısada uyusak diyoruz
Günaydın kızlar ben karbonhidrat değerini sayarak yapıyorum kalori sayımı nasıl oluyor ve en çok kaç kalori alıyorsunuz
süper canım yansın yağlar bende şimdi çıkıyorum bebeğimYürüyüşe gidiyorum canlar kim benle gelmek ister
2 saatmi oooSporum
2 saat yürüyüş tempolu
Aksam yemeginden sonrada alisverise cikicaz 2 3 saatte öyle yürümüs olurum kosturma olur oh misss canlar
süper canım yansın yağlar bende şimdi çıkıyorum bebeğim
Menüm
Kahvalti
1 yumurta
Biraz peynir
1 cay bardagi süt
Ögle
3 köfte
Yarim kase yogurt
Aksam
1 tabak hamsi bugulama
Spor
30 dk eliptik bisiklet
kuzum inan isteyerek değil daha diikatli olucam yalnız bırakmam seni prensesimKızlar menuler artik verilmiyor sanki eskisi gibi buraya gelmiyosunuz üzülüyorum beni yalniz birakmayin beraber basaricaz bakin ocak bitti mayisa ne kaldi canlar haydi tempoyu artiralim INSALLAH basaralimmmm
kuzum inan isteyerek değil daha diikatli olucam yalnız bırakmam seni prensesim
canlarım buraya yaz geldi bile off... bugün gündüz 19 dereceydi. şimdi yürüyüşten geldim nasıl sıcak basıyor dedim banamı sadece diye ama değil. kısa kollu badi ve eşofman üstü vardı en son dayanamadım eşofman üstünü çıkardım. şort giyen bile gördüm bahar geldi ya..daha da fazla çabalamak gerek
Hadi canım mm of cok bunaldım su istanbuldan evimde bi tarafı gunes almıyor zaten ben Adanalıyım guneye sıcak illere dogru gitmek istiyorum ama zor burdan Dogu görevi var daha kimbilir nasıl kiş bır memlekete gidecezkuzum inan isteyerek değil daha diikatli olucam yalnız bırakmam seni prensesim
canlarım buraya yaz geldi bile off... bugün gündüz 19 dereceydi. şimdi yürüyüşten geldim nasıl sıcak basıyor dedim banamı sadece diye ama değil. kısa kollu badi ve eşofman üstü vardı en son dayanamadım eşofman üstünü çıkardım. şort giyen bile gördüm bahar geldi ya..daha da fazla çabalamak gerek
Iyı aksamlar menumu vereyim gec bıle kaldım
Kahvaltı
2 etimek
1 yumurtali peynirli omlet
Oglen
4 kasık zeytinyağlı taze fasulye
3 kasık yogurt
1 kasık patlıcan musakka
Aksam 17 gıbı
4 kasık patlican musakka
3 kasık yogurt
1 etimek
Hem arkası
Meyveli 2 form biskuvi bu etimek ve biskuvi gercekten olmadı zor frenledim cok pişmanım
3.5 lt su
Spor
50 dk tempolu yuruyus
50 dk zumba
20 mekik
20 sguat
Toplam 850 kalorı
Of kızlar ya hergun azaltayım diyorum olmuyor ilerlemede pek yok