evet ama her normal insan kadarSen kskancmisin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama her normal insan kadarSen kskancmisin kuzum
harbi yaa , kuzularımdan önce çalışıyordum hele o zaman mahvoldum paronayalarından
evet ama her normal insan kadar
Esin buraya uye oldugunu biliyomu kuzum makbulem
Ben haddinden fazla kiskancim :) en ufak seye girtlagina bile yapisabilirmevet ama her normal insan kadar
Biliyor canim ama guya ben bi sorunumu paylasacagim sadece dedim zorla kabul ettirdim .. Sonra azicik geziyim ne var ne yok diye sonra burayi buldum derkeeennn baktim ki ben burayi birakamicam bende sana oyun oynamana izin veriyorum dedim anlastik
Ben haddinden fazla kiskancim :) en ufak seye girtlagina bile yapisabilirm
Kabul ettiiimmm :))Ekledim
Bana mi dediinn :)Watsab varmi kuzum
sağol canım çok şükür iyiyim, hepiniz iyi geldiniz bana:) accuk gözlerim şiş ağlamaktan onlarda napsın üstüne düşeni yaptı:))Biraz daha iyimsin kuzum agladim demistin ya
Kabul ettiiimmm :))
sağol canım çok şükür iyiyim, hepiniz iyi geldiniz bana:) accuk gözlerim şiş ağlamaktan onlarda napsın üstüne düşeni yaptı:))
Vaarr caniimmEvet kuzum
ha bu sinirimle yanında birini görsem umursamam, tabi 15 yıl önce tam şapşik zamanımızda bende kemiriyodum onu kıskançlıktan:))Ben haddinden fazla kiskancim :) en ufak seye girtlagina bile yapisabilirm
ha bu sinirimle yanında birini görsem umursamam, tabi 15 yıl önce tam şapşik zamanımızda bende kemiriyodum onu kıskançlıktan:))
Tamam canim yaziyorum ozelden. Ben diyecektim aslinda ama cekindim yanlis anlasilirsam diye.. Hem istedigimiz gibi foto falanda paylasiriz iyi olurOrdan da goruseblrz istersen canim