- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Ayy bende kociskoda deliyiz geliriz valla kafa nereye eserse oraya
Basimin ustunde yeriniz var kuzum beklerim hemde cok mutku olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende kociskoda deliyiz geliriz valla kafa nereye eserse oraya
inşallah bacım da benimki ne evdn çıkar ne beni çıkarır yarı açık ceza evi misali :)))) o sebepten sen artık bizim için kk dada bi düğün yapıver anacım :))))
Basimin ustunde yeriniz var kuzum beklerim hemde cok mutku olurum
Bitanesin yaa :* :* kismet olursa Hic düsünmeden gelirim valla
İnsallah canim :) diyet arkadasi olarakSende bitanesin INŞALLAH kismet olurda gelirsin kuzucum
aynen yaa bi dalsam ne güzel olur çok pis dayak yerim sonuçta benimki 1,86 da o bakımdanAbla kusura bakma canin sıkkınmıs ama sen beni ne kadar güldürüyorsun yaa kocişkona iyi bi dalsana belki iyi gelir hem spor olur yediklerini eritirsin
İnsallah canim :) diyet arkadasi olarak
aynen yaa bi dalsam ne güzel olur çok pis dayak yerim sonuçta benimki 1,86 da o bakımdan
ama gel gör ki ben boyuma posuma bakmadan esip savuruyom walla, bu akşam fırladı yerinden oda bana dalıcakmış, yapsana öyle bi iyilik tek celsede gör günü sonra , oturduğum yerden yiyim paranı bi güzel dedim
kusura bakmıyorum canım merak etme ben bu mevzuları ti yee almasam çoktan huni takmıştım kafama , napıyım ne oluyo ne bitiyo başka türlü de ben kafamı rahatlatamıyorum:)) yok hani bide varya 5 sene peşimden koşmuş adam:) neyse ben daha fazla anlatmıyım 15 senedir ben anlamadım 15 dk da siz hiç anlamazsınız
Super olur zayfilamis hallerimizi goruruz zafer icin gobek atariz
aynen yaa bi dalsam ne güzel olur çok pis dayak yerim sonuçta benimki 1,86 da o bakımdan
ama gel gör ki ben boyuma posuma bakmadan esip savuruyom walla, bu akşam fırladı yerinden oda bana dalıcakmış, yapsana öyle bi iyilik tek celsede gör günü sonra , oturduğum yerden yiyim paranı bi güzel dedim
kusura bakmıyorum canım merak etme ben bu mevzuları ti yee almasam çoktan huni takmıştım kafama , napıyım ne oluyo ne bitiyo başka türlü de ben kafamı rahatlatamıyorum:)) yok hani bide varya 5 sene peşimden koşmuş adam:) neyse ben daha fazla anlatmıyım 15 senedir ben anlamadım 15 dk da siz hiç anlamazsınız
Canim ya birbirimizi facelerden eklesek miki :) hepimiz birbirimizi daha iyi tanimis oluruz
bu arada kocamın iyi bir yönünü farkettim kızlar, beni gıcık ediyoya ben bööööyleee yazdıkça parmaklarım sayesinde spor yapıyo
Olur tabi caniimmKuzum benim nisanlim burayi bilmiyor kadinlar kulubunu soylemedim ne diyeti neresi diye smdi sinirlenir ben seni lise arkdsim derim uyarmi kuzum ekleyelim liseden arkdsm diyim
sağol anacım, genelde öyle diyolarda , ama kocam 35 iken 50 gibi hareket ediyo, acep kullanıcı hatasımı doğuştanmı bilemedimSen on numara hatunsun yaaa insan senle yaslanamz valla kuzum cok tatlisin
Bence siz birbiriniz cok seviyosunuzicebirbirinizt: 39708908 .!.:sağol anacım, genelde öyle diyolarda , ama kocam 35 iken 50 gibi hareket ediyo, acep kullanıcı hatasımı doğuştanmı bilemedim
evet ama o 5 yıl önce falandı en sonBence siz birbiriniz cok seviyosunuz
evet ama o 5 yıl önce falandı en son