Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aahh ne face i anacım ne face i benimki elinden gelse dumanla haberleşicek , kıskançlıktan kullandırmıyo bana face falanCanim ya birbirimizi facelerden eklesek miki :) hepimiz birbirimizi daha iyi tanimis oluruz
Ayy bizde mi boyle olcaz ki acepevet ama o 5 yıl önce falandı en son
Yazdim canimKuzim yazdin mi
sağol datlum ben öyle diğilim sen güzel baktığın için öyle görüyosunDiyetcan alemsin iyiki tanisimisin senii seni sevmemek mumkunmu
hiç şüphen olmasın ondan sonra bi bakmışın bdv topiğinde buluşmuşuz senleAyy bizde mi boyle olcaz ki acep
sağol datlum ben öyle diğilim sen güzel baktığın için öyle görüyosun
aahh ne face i anacım ne face i benimki elinden gelse dumanla haberleşicek , kıskançlıktan kullandırmıyo bana face falan
hiç şüphen olmasın ondan sonra bi bakmışın bdv topiğinde buluşmuşuz senle
bende seniCok sevdum seni
seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı varBenimki de kiskanc ya kkyi bilmiyor zaten sadece diyet yapıyorum yanlisim olmaz ama yinede cok kiskanc
Benimki de kiskanc ya kkyi bilmiyor zaten sadece diyet yapıyorum yanlisim olmaz ama yinede cok kiskanc
seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı var
Valla benimkide cok kiskanc canim ama bazi seylerde olmasi labuldum facedenHic disari falan cikamiyorum balkondan burnumu bile gösteremiyorum 7/24 evdeyim evde tek ugrasacak sey net var burayada yeni uye oldum zaten
seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı var
harbi yaa , kuzularımdan önce çalışıyordum hele o zaman mahvoldum paronayalarındanHepsi ayni bu erkeklerin
Actim canimKiyamam kuzum bende cok kiskancim ama karşılıklı nisanlimda kiskanc seven adam kiskanir kuzu seni bukdum faceden ama ekleyemiyorum buton arkds ekle yok