- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Çünkü acızzzDiyete basladigimdan beri uykum geceleri kaciyor yahu tam tersi olmasi lazim degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü acızzzDiyete basladigimdan beri uykum geceleri kaciyor yahu tam tersi olmasi lazim degil mi
Baslangic 85.2
Gecen hafta 85.2
Güncel 84.8
Baslangic 81.500
Gecen hafta 80.900
Guncel kilo 78.600
Fark 2.300 yaaaaa kizlarrrrr dunyalar benim olduuuuuuuuuuu ALLAHIMA cok sukur ya INŞALLAH böyle devam eder
Eki Görüntüle 1754204
Günaydın kızlar aslında ben diyete ara verdim misafirim var ama kılo bildirimi yapayım insallh haftasonu giderler bende toparlar dönerim
Başlangıç 84
Gecen hafta 72.9
Güncel 72.9
Vayy vayy vayyy kimler varmış burda kimleeer hiçte habar vermiyon yağmır oşkolson
Waoooowww süpersiiiin
canım inan kendimden gitmiş kadar sevindim. süpersin ya 2.300K kafsinkaf35 kuzummm yaa gercekten 2 kilo verirsin demistin bildin matematiksel hesap yapmistin yaa cok sukur
Destegin icin cok sagol canim kardesim
Eki Görüntüle 1753972
Kahvaltım cankuslar
Eki Görüntüle 1754237
Öğle yemeğim arkadaşlar :) esim bugun izinli dışardayız anca böyle bir tercih yapabildim
canım inan kendimden gitmiş kadar sevindim. süpersin ya 2.300
kuzum tartı fotoyu birazdan yüklerim
başlangıç 75.500
geçen hafta 69.200
bugün: 68.900
fark 300 gr.
@masalperisi_ canim tebrik ediyorum azmin zaferi bu iste
canım azimlisin istikrarlısın bebeğim. 3 tartı günü sonra 6 lı rakamlardasın bebeğim inan banaSagol balli lokmam senin dedigin cikti 7leri gordum cok sukur ya cok cok mutluyum kuzum INŞALLAH devami gelir daha cok yolum var eksik olma balim
bitince tekrar tartılırım ben bebeğim dayanamamBalli lokmam hem ozel gunundesin hem -desin tebrik ederimmmm caniminici azmine hayranim
canım azimlisin istikrarlısın bebeğim. 3 tartı günü sonra 6 lı rakamlardasın bebeğim inan bana
bitince tekrar tartılırım ben bebeğim dayanamam