Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tükettigim sadece yogurtlu corba ve yesil mercimek var canim ama kilo vermem icin aşmam lazim galiba bu sorunlari yoksa diyet hicbiseye yaramicakBende acıya baylrm tarhana corbasini aci icerim kuzu cok lezzetli oluyor aci metpbolizmayi hizlandrir ama sigarayı birak yada azalt
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM hedefim öncelikle 70 leri görmekALLAH bagislasin kuzularini bizde kilo vermek icin burdayiz canim basaricaz emin ol hedef ne koydun onune kuzum
Benim tükettigim sadece yodeğişirba ve yesil mercimek var canim ama kilo vermem icin aşmam lazim galiba bu sorunlari yoksa diyetINŞALLAHicbiseye yaramicak
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM hedefim öncelikle 70 leri görmek
söyleyebilirsin canımHaydi BISMILLAH
INŞALLAH Hepimiz hedefe ulasiriz kuzum
benim yasim 25 abla dememu istersen o sekil hitap edym canim ne istersen
söyleyebilirsin canım
Sen basarirsin bitanem ben sana cani gönülden guveniyorum
ben degisik degisik menuler bulunca burdan tarif veririm sevdigini yaparsn kuzum sende bulursan yazarsn omuz omuza basaricaz bizim ne eksigimiz var ya 55 kilolardan basaricaz INSALLAH
Canim benim cok tesekkür ediyorum. Allahim senden razi olsun
ben anlamıyorum zaten bu tv ye çıkan kızları önce tornadan falanmı geçiriyolarda kimsede bi gram yağ yokYa survivordaki butun kizlar incecik yaww
ben anlamıyorum zaten bu tv ye çıkan kızları önce tornadan falanmı geçiriyolarda kimsede bi gram yağ yok
ben anlamıyorum zaten bu tv ye çıkan kızları önce tornadan falanmı geçiriyolarda kimsede bi gram yağ yok
arkadaşlar yemeklerden yarım saat önce su içip yemek aralarında sıvı birşey içmeyip yemekten 2 saat sonra su içmeye başlarsak buda metobolizmayı süper çalıştırıyor bir arkadaşım bu şekilde 15 kilo verdi
evet kuzucuklarımTakimmizn guzel ablasi oldunn ne güzel