- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 34
Seni canı gönülden tebrik ediyorum çok güzel 1 hafta için vede 6 lar en çok istediğim şey heyecanlandım insallh bende gorebilirimGecen hafta 70.3 bu hafta 69.2 tarti yüzüme güldü benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni canı gönülden tebrik ediyorum çok güzel 1 hafta için vede 6 lar en çok istediğim şey heyecanlandım insallh bende gorebilirimGecen hafta 70.3 bu hafta 69.2 tarti yüzüme güldü benim
Aslında toplamda aldığın kalori güzel ama ekmeği 2 dilim çorba da 1 kase olaymis iyiymiş afiyet şeker olsunEki Görüntüle 1748481 Bayanlar bugun ki menüm bu şekildeydi. Ne zamandır ekmek yemiyordum bugun biraz kacirdim. Vede ben tartilamadim ne Zamanda tartılırım bilmiyorum tartım bozuk çünkü :)
Saol destegin icin bebegim. Inaniyrm vericz birlikte.Olsun kuzum elbirlgyle yok etcez bende 81 kiloyum olsun azimlendiysen super gerisini dusunme
Selam nasıl aldın ki merak ettim biz bir ömür diyet mi yapacaz ya hemen hooop geri mi alacazEn son diyeti biraktigimda cnm 77 kiloydm 3 ay falan oldu sanirsam
Valla cnm benim hic anlamadimki nasil aldigimi. Sanirim diyet bizim hayat tarzimiz olmali yoksa hop diye geri geliyo kilolarSelam nasıl aldın ki merak ettim biz bir ömür diyet mi yapacaz ya hemen hooop geri mi alacaz
Eki Görüntüle 1748481 Bayanlar bugun ki menüm bu şekildeydi. Ne zamandır ekmek yemiyordum bugun biraz kacirdim. Vede ben tartilamadim ne Zamanda tartılırım bilmiyorum tartım bozuk çünkü :)
Saol destegin icin bebegim. Inaniyrm vericz birlikte.
Selam nasıl aldın ki merak ettim biz bir ömür diyet mi yapacaz ya hemen hooop geri mi alacaz
Valla cnm benim hic anlamadimki nasil aldigimi. Sanirim diyet bizim hayat tarzimiz olmali yoksa hop diye geri geliyo kilolar
Menumu vereyim
Suda beklemis 1 incir ve 1 kayısı
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk dan az peynir
Öglen
4 c. Kaşığı yoğurt
1 havuç
Aksam
1 fırın balık
1 kase yağsız salata
Roka
2.5 lt su ıcıldı
Spor
50 dk zumba
50 mekık
50 sguat
250 ip
Eki Görüntüle 1748499
Menün güzel tatlim. Ama spora bayildim. Zumba yaparken bende cok egleniyorm. Iyileseyim bende yapmaya baslicam tekrar.Menumu vereyim
Suda beklemis 1 incir ve 1 kayısı
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk dan az peynir
Öglen
4 c. Kaşığı yoğurt
1 havuç
Aksam
1 fırın balık
1 kase yağsız salata
Roka
2.5 lt su ıcıldı
Spor
50 dk zumba
50 mekık
50 sguat
250 ip
Eki Görüntüle 1748499
Menün güzel tatlim. Ama spora bayildim. Zumba yaparken bende cok egleniyorm. Iyileseyim bende yapmaya baslicam tekrar.
Menün güzel tatlim. Ama spora bayildim. Zumba yaparken bende cok egleniyorm. Iyileseyim bende yapmaya baslicam tekrar.
Benim menüm
Kahvalti
Yarim simit
Biraz peynir
5 zeytin
Aksam
1 kase mercimek corbasi.
Spor yok bugün malesef...
Cnm biraz daha iyi olmakla birlikte tam toparlanamadim. Oglusa hastalik gecmesin diye maskeyle dolasiyorm evdeBugun nasilsin canim daha iyisindir iNSALLAH