- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Yok kuzum bende senden destek aliyom sende beni birakma olurmusende iyi ki varsın bitanecik bebeğim beni yalnız bırakma canım kendimi salmaya çok müsaitim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum bende senden destek aliyom sende beni birakma olurmusende iyi ki varsın bitanecik bebeğim beni yalnız bırakma canım kendimi salmaya çok müsaitim
canım ilk hedefim 60 en çok istediğim ise 57
canım ben göz hakkı kadar yemiyorum işte nasıl olsa bozdum mantığı oluşuyor ve bu huyum çok kötü biliyorum. herşeye rağmen başarıcaz bebeğim.Kendine hakszlik etme insaniz kuzum canimiz cekiyor olsun azda olsa yenir sporla telafii ederiz onumuzde 3 4 ay var yavas yavas sklmadan vericez balim kilolari merak etme sen kiymqli boregim
canım sen daha dün o aralıkta kilodaydın zaten gözünü açıp kapatıcan bir bakmışsın ki hoop gelmiş altılı rakamlarBende 60 65 arasi istiyorummmm INŞALLAH olur kuzummm
Kuzum yemek yememek cok zor bisi irademizi bazen tutamiyoruz ne yazikki ama olsun biz bu yola bas koyduysak bu sefer olacak bencecanım ben göz hakkı kadar yemiyorum işte nasıl olsa bozdum mantığı oluşuyor ve bu huyum çok kötü biliyorum. herşeye rağmen başarıcaz bebeğim.
Hamileyken cok yedim kuzum sanirim pskolojik sonrada diyete baslicam diye diye yedim al sonuc busen daha dün o aralıkta kilodaydın zaten gözünü açıp kapatıcan bir bakmışsın ki hoop gelmiş altılı rakamlar
Ayda 7 gitse ne guzel olur
kendine haksızlık etme canım canın çekmiş yemişsin sonuç o kadarda kötü değil ki. ilk çıktığın maratondan daha kısa bir yol var önünde ve ben seni tanıyorum kocaman bir disiplinin ve azmin var. dedim ya ben sana kendimden daha çok güveniyorum. bir benim menü paylaşımıma bak bir seninkine ben istikrar sağlayamazken sen bir yaptın mı pir yapıyorsun derler ya aynen öylesin.Hamileyken cok yedim kuzum sanirim pskolojik sonrada diyete baslicam diye diye yedim al sonuc bu
Seninle guzel bi dostlugumuz oldu basararak bunu taclandiralim kuzum cok tesekur ederim iyiki varsin bende sana cok guveniyorum INSALLAH kuzum basaricaz balimkendine haksızlık etme canım canın çekmiş yemişsin sonuç o kadarda kötü değil ki. ilk çıktığın maratondan daha kısa bir yol var önünde ve ben seni tanıyorum kocaman bir disiplinin ve azmin var. dedim ya ben sana kendimden daha çok güveniyorum. bir benim menü paylaşımıma bak bir seninkine ben istikrar sağlayamazken sen bir yaptın mı pir yapıyorsun derler ya aynen öylesin.
bu arada kuşum ayda 7 kilo hayal değil ki spora ağırlık verelim olur mis gibi
süper balım aynı istikrarlı süper menülerle geri dönüş muhteşem olmuşMenum
sabah
Kepek ekmegine peynirli sandviç
1 bardak sut
öğlen
1 kase corba
1 kase yogurt
aksam
pirasa yemegi
1 kase yogurrt
cok ciss yok kuzum yaaaa bi tane biber dolmasondan bisicik olmazbende denge yoksunu menü paylaşayım
sabah:1 bardak süt, şekerli kahve
öğle: 3 adet haşlamış patates, 1 dilim peynir, 3-5 tane kızarmış patates
akşam: kocaman bir kase marul salatası, 1 kase yoğurt, 1 tane biber dolması
kaçamak kaçamak üstüne, kaçan kaçana bir avuç çiğdem yedim bir de çok lazımdı çoookkk
henüz sporumu yapmadım biraz daha aktif birşeyler yapayım barisquattan bacaklarım ağrıyor hala şu hamlık geçse artık zor yürüyorum vesselam
tebrikler findigimsquat 3. gün tamam
süper balım aynı istikrarlı süper menülerle geri dönüş muhteşem olmuş
süpersin canım bir kere de kaçamak asla olmuyor sende yaptın mı tam yapıyorsun bebeğim disiplinlisin bir kere kaçamaklı menü yaz 200 squat yaparım o kadar yaniElimden geldigince kuzum benim
teşekkürler canım bugün çok zorlanmadım alışıyorum galiba 10. gün aynaya bakmayı düşünüyorum bakalım ne olacak selülite birebir diyorlar, bendede var birascık bakalımcok ciss yok kuzum yaaaa bi tane biber dolmasondan bisicik olmaz
tebrikler findigim
süpersin canım bir kere de kaçamak asla olmuyor sende yaptın mı tam yapıyorsun bebeğim disiplinlisin bir kere kaçamaklı menü yaz 200 squat yaparım o kadar yani
squatmi kuzum selulute iyi geliomusteşekkürler canım bugün çok zorlanmadım alışıyorum galiba 10. gün aynaya bakmayı düşünüyorum bakalım ne olacak selülite birebir diyorlar, bendede var birascık bakalım
tebrikler canım yine istikrarlı süper menüMenum
sabah
1 kase corba
1 dilim ekmek
öglen
1 kase yumurta salatası
1 adet etimek
aksam
Mangalda hamsi
marol salatasi
1 dilim ekmek