- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kilotlu varis coraplari alabilirsin canim düzenliyormus bende alcam bütün vücudu saran
Alirim kuzum
Banada doktor sporla zayflayinca beyazlar demisti ama gtmezmis sanrm azalrmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilotlu varis coraplari alabilirsin canim düzenliyormus bende alcam bütün vücudu saran
Gecicek mi kuzum sporla peki
Alkis bize ozmnOkudumda simdi canim düzenli spor ve fazla kilolardan kurtulmak ve diyet diyor canim tamda simdi yaptigimiz gibi
Kirmizi beyaza donse bari
katıldım bile tatlım KK66Canim gruba katilcakmsn peki
Aynen canim kirmizidan iyidir ee dügün hazirliklari ne durumda heyecan var mi heyecaaann :)
katıldım bile tatlım KK66
Cok heyecanlyim kuzum ya INŞALLAH 5 ay kaldi ceyiizm esylar tamam gun sayiyoruz
mkble
INŞALLAH bu guzel duyguyu sevdigiyle yasasin kuzum kuzum kosturmadan belki evi falan tutarkende zayflarim ben simdiden yuvamizi kurup evlenelim diyorum hakmzda hayrkisi
Arkadaşlar ben 2012 yılında bu sitede tavuk salata diyetine başlamıştım topikde birbirimizi süper motive ediyorduk derken ben 2 ayda 10 kilo vermiştim yarın yine aynı diyete başlamayı düşünüyorum sizlerede tavsiye ederim rabbim hepimi sağlıklı bir şekilde hedefdeki kilolarımıza kavuştursun
Arkadaşlar ben 2012 yılında bu sitede tavuk salata diyetine başlamıştım topikde birbirimizi süper motive ediyorduk derken ben 2 ayda 10 kilo vermiştim yarın yine aynı diyete başlamayı düşünüyorum sizlerede tavsiye ederim rabbim hepimi sağlıklı bir şekilde hedefdeki kilolarımıza kavuştursun
Ayy ben tavuk yemiyorum baska bisey olmaz mi onu destekleyici