- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Aklimi okuyorsun galiba acun benide alsa ne var ki diyorum her izledigimdeYa survivordaki butun kizlar incecik yaww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklimi okuyorsun galiba acun benide alsa ne var ki diyorum her izledigimdeYa survivordaki butun kizlar incecik yaww
1saat uyumusum kendime geldim çok agrim vardi canim ne derseniz bana uyar ben yararimiza olan herseye varim
Aklimi okuyorsun galiba acun benide alsa ne var ki diyorum her izledigimde
Gecmis olsun canim.1saat uyumusum kendime geldim çok agrim vardi canim ne derseniz bana uyar ben yararimiza olan herseye varim
Gerceketn guzel duruyor ikizim.Grafik yapiolar ya nasil yapılıyor acaba kilo bldrimi yapiolar ya süper duruyor
Gectimi simdi agri kuzum
Tarti durumunu çözdünmu tatlim
Sagol canim.. Kadin olmak ne zor iş vallaGecmis olsun canim.
Canim hic iyi degilim aslinda ama yapcak bise yookk :) tartim garantiye gidecek canim ya sorunu cözemedik ama yarin bakiyimda olmazsa eczanede tartilirim seni mi kircaamm
Sagol canim.. Kadin olmak ne zor iş valla
Gerceketn guzel duruyor ikizim.
Yapanlara bi sor istersen belki basit bir islemdir
Aynen kuzum bende hafataya olucam zor ya
Aramizda varis corabi kullanan var mi acaba canim bende catlaklar olusmaya baslamis kirmizi daha ama cok az önlem almam lazim sporuda cogaltmam lazim
Makbulecim sen suan reglimisin
regli olanlar kilo olarak fazla cikiomus kuzum
Benimde kirmizi catlaklarim belimde ve bacaklarimda cok mutsuz oluyorum görünce
Evet canim.. Hemde cok kötü 45gün sonra oldum hayatimda ilkkez her tarafim davul gibi şiş ama yarin yinede tartilir resminide atarim
Canim ömrüm boyunca bende ne selülit vardi ne bisey sporcuydum zaten herseyimi sabit koruyordum ama birakinca çok kötü oldum çok tiksinç bi durum
Benimde kirmizi catlaklarim belimde ve bacaklarimda cok mutsuz oluyorum görünce