Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda bittiGeldim fıstıkksrays ablam gelmedi mi
Allah kabul etsin canımmm büyük bir sevaba girdin olsun insallah kermes bitince başlarsın maşallahin var yine nefsine hakim olmuşsunsonunda bittiGeldim fıstık
kollarım çok ağrıyor yufka açmaktan sadece bir tane karışık gözleme yedim ama 1dilim tramisu kaçtı bşrde evde bir kete bir tabak makarna daha da cısss yemedim ama hiç spor yok bu hafta çok kötü geçti çok karbonhidrat yedim dikkat edemedim kiloda veremedim tersine aldım bi silkelenip kendime gelmem lazım kermes çok eğlenceli ve bereketli geçti eğitime yapılan destek her zaman makbul olur çok şğkür Rabbim hayrımızı kabul etsin. Sizler ne alemdesiniz mj ların birazını okuyabildim fıstıklar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Bu arada gözleme tramisu dündü
Bugün kete ve makarna ne farkedecekse sonuçta hepsini ben yedim
Evet canım hafta sonu sanırım vatanımda da havalar güzel dışarıya cıkmışlardır..Kizlar hafta sonu ya ondan sanirim gelen kimse yok
sonunda bittiGeldim fıstık
kollarım çok ağrıyor yufka açmaktan sadece bir tane karışık gözleme yedim ama 1dilim tramisu kaçtı bşrde evde bir kete bir tabak makarna daha da cısss yemedim ama hiç spor yok bu hafta çok kötü geçti çok karbonhidrat yedim dikkat edemedim kiloda veremedim tersine aldım bi silkelenip kendime gelmem lazım kermes çok eğlenceli ve bereketli geçti eğitime yapılan destek her zaman makbul olur çok şğkür Rabbim hayrımızı kabul etsin. Sizler ne alemdesiniz mj ların birazını okuyabildim fıstıklar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Bu arada gözleme tramisu dündü
Bugün kete ve makarna ne farkedecekse sonuçta hepsini ben yedim
Evet canım hafta sonu sanırım vatanımda da havalar güzel dışarıya cıkmışlardır..
Canım 2 saaten beri bir tatlı istiyor canım acayip ama tutacağım kendimi herhalde tatlı krizi yoksa lahana suyumu yaptı sen nasılsın midemde bomboş hisediyorum aclık gibi neyse bir bardak süt iceyim tarcınlı..
Sende bol bol dinlen canım hafta sonu
27ydi sanirim balli lokmamin yasi
Teşekkür ederimmm aynen maşallah diyelimBende tebrik ederim prensesss
MaşaAllahhh metebolizman hızlı sanırım yaşın kaç ?
hayırlı sabahlar canlarkıslar merhaba gelemedim üzgünüm bugün. sabah babam trafik kazası geçirdi. kötü bir gün geçirdim. şimdi eve geldik. bugün sabah yarım simit akşam ise çeyrek ekmek köfte yemek zorunda kaldım. şimdi iyiyim yarın diyete tam gaz devam öpüyorum hepinizi
sağol canım benim. hastanede acilden çıkardık evde dinleniyor. ayağında problem var canım evde ne kadar yatıcak bilmiyoruz. yarın tekrar doktora gidecekler. öpüyorum canım senihayırlı sabahlar canlar
Geçmiş olsun kuzum üzüldüm bişeyi yoktur inşallah babacığının
Ballı lokmam tatlım yavv yerim seni ben
Aynen canım 27 az kaldı 28 e
kıslar merhaba gelemedim üzgünüm bugün. sabah babam trafik kazası geçirdi. kötü bir gün geçirdim. şimdi eve geldik. bugün sabah yarım simit akşam ise çeyrek ekmek köfte yemek zorunda kaldım. şimdi iyiyim yarın diyete tam gaz devam öpüyorum hepinizi
Menün de sporunda yine süper olmuş fıstıkSabah
- Kepekli tost
- bir bardak ayran
Öglenle Aksam beraber
Piknige gittik
Spor
- mangalda tavuk
- 2 yemek kasigi patlıcan salatasi
- 1 bardak ayran
- 2 dilim karpuz
- 1 dilim tahil ekmek
Su 2litre
- 1 bucuk saat yuruyus(8000 adim)
- Spor aletlerinde hareketler
- 45 dk mekik basen hareketi
teşekkür ederim canım iyi şimdi evde dinlenecek. dizinde sorun var. daha kötü de olabilirdi.Kuzum cok üzüldüm baban nasil simdi
spor çok güzel süpersin canım. menünde harikaSabah
- Kepekli tost
- bir bardak ayran
Öglenle Aksam beraber
Piknige gittik
Spor
- mangalda tavuk
- 2 yemek kasigi patlıcan salatasi
- 1 bardak ayran
- 2 dilim karpuz
- 1 dilim tahil ekmek
Su 2litre
- 1 bucuk saat yuruyus(8000 adim)
- Spor aletlerinde hareketler
- 45 dk mekik basen hareketi
sabah
Domaresli biber
Iki çatal peynir
Yarım küçük kete
Bol Maydanoz
Yeşil çay
Öğle
1Kase çorba
Iki kaşık semizotu salata
Kalan yarım kete
Akşam
1Muz
Su 2,5 lt
Kaç gündür evleri silmemiştim bugün ev temizliği çamaşır ve dinlenmeye çalıştım sol kolum çıkmış gibi ağırıyor biraz fazla zorladım heralde kermeste
geçmezse doktora gidicem canlar
geçmiş olsun canım ihmal etme git bir an önce doktora. spor yaparken zorlama canım o tarafı
Spor yok