Teşekkürler canim çok şükür yok o kadar nefsime hakim oldum ki eşime rağmen daha yeni irmik helvası istedi yaptım mus gibi koktu bir tanesini bile ağzıma almadım çünkü biliyorum arkası gelmez ve biliyorum ki şeker ağza girdimiydi daha çok istiyor. 1 hafta sabr ettim yoruldum bu süreci irmik helvasına değişmem canım.
InsaAllah böyle devam edeceğim hepsini hayatımdan cıkardım menu de ne paylaştıysam o.
Ama biliyorum bu hafta regl bitti ondan iniş oldu haftaya bu kadar beklemiyorum ama sanki göbek bel biraz inceldi gibi
Yavaş yavaş da gitse bırakmıyacağım kızlar inanın 5 aydan beri dolapda kiyafetlerimi giyinemiyorum 10 kilo az değil 5 ay evvel 73 kiloydum 42 beden giyiniyordum hamile kalinca birden aldim 3 ayda sonrada kaybedince biraz depresif gecti ama çok şükür toparlandım bunun çok büyük katkısı sizlersiniz
Hayirlisiyla verecegiz kizlar ne kadar saglikli olursak o kadar saglikli düşünüyoruz bunu anladim...
Şimdiye kadar yediklerime sayiyorum ve alamayanlari düşünüyorum çok faydssi var bu düşüncenin...
@kafsinkaf35 sende daha iyi olacaksin buraya giren zayiflayip cikacak hep beraber el ele destek vererek insaAllahhh
@zayiflicammm öğretmenimizi kizdirmak yok ev ödevimiz yarin az kalorili bol sporlu ve güzel düşünerek geçmesi dileğiyle hayirli geceler