- 21 Mart 2015
- 332
- 431
- 51
Yooo uyandım bennnbenım uykucu prenseslerımmm
Günaydınlarrrr hepinize...
Bol bol sporlu, kacamaksız, az kalorili gün diliyorummmm..
Valla hemen adapte oldum kızlar size teşekkürlerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo uyandım bennnbenım uykucu prenseslerımmm
HOSGELDIN ABLACIMM GUZEL DILEKLERLE GUNE BASLADIN SUPERRRYooo uyandım bennn
MaşaAllahhh menu süper senin elinde ucan kuş değil yağlar bile kurtulamazzzMENUM BELLI DETOKS YAPICAM SIMDIDEN YAZYIM DEDIM CANLAR
Sabah
Öglen
- Bir kase yogurt corbası
Aksam
- bir kase yogurt corbası
ara ogun
- bir kase yogurt corbası
spor
- 1 Turk kahvesi (sekersız)
- 1 tane portakal
sporumun planı bu sekılde begendımmm
- 1 saat mekık basen hareketlerı
- yarım saat yuruyus
- yarım saat leslıe
- squat
su 2lıtre
cok faydalı corba ablacımm ne guzel ıyı dusnmussun sagol ablamm INSALLAH DUALARIN ICN COK SAGOLMaşaAllahhh menu süper senin elinde ucan kuş değil yağlar bile kurtulamazzz
Düğününe çok güzel ve inceceik olacağına eminim..
Bende dün akşam nohut yeşil mercimek haşladım daha marketler acılmadı yoğurt alıp yoğurt aşı yapacam senin gibi @zayiflicammm
Menü hazır bugün yani saat 8 de acılır market bir kahve iceyim cıkarım sonra da yürüyüş hepinize kolay gelsinnnn
Tesekkur ederim canim ablammmGünaydın fıstıklar
Geldim ama hemen çıkıyorum kızımın kursu var kahvaltı hazırlıcam@ ay- prensesimiz tebrik ederim kuzucum maşallah
Yeni geldin sanirim canim,hoşgeldinYooo uyandım bennn
Ayran aşı süperdir afiyet olsunMaşaAllahhh menu süper senin elinde ucan kuş değil yağlar bile kurtulamazzz
Düğününe çok güzel ve inceceik olacağına eminim..
Bende dün akşam nohut yeşil mercimek haşladım daha marketler acılmadı yoğurt alıp yoğurt aşı yapacam senin gibi @zayiflicammm
Menü hazır bugün yani saat 8 de acılır market bir kahve iceyim cıkarım sonra da yürüyüş hepinize kolay gelsinnnn
Ay abla aya gore beden temizliği yaptim ya normalde bir haftaya baslardi iki hafta oldu tertemiz hala ay takviminden mi yoksa yeni aldigim sicak agdadan mi bilmiyorum da söyleyin dedimGünaydın fıstıklar
Geldim ama hemen çıkıyorum kızımın kursu var kahvaltı hazırlıcam@ ay- prensesimiz tebrik ederim kuzucum maşallah
Evet Ay kız dün katıldım grubunuza...Yeni geldin sanirim canim,hoşgeldin
KK daki tüm arkadaşlarim ay'kizim derEvet Ay kız dün katıldım grubunuza...
Hoşbulduk
95 güne kdr 10 kiloyu rahatlikla verirsn cnm fazlasi bile olabilir hattakızlar safak 44 hazıranın 8ne ama dugune daha var 95 gun INSALLAH......sporu cogaltcamm hızlncammm haydı BISMILLAH BI 10 DAHA GDERSE SUPER OLUR YA INSALLAH PRENSESLER BI GAZA GELDIMKI SORMAYIN GITSIN
Bende sana sorucaktım unuttum aykız kozmik beden temizlşğini yaptınmı diyeAy abla aya gore beden temizliği yaptim ya normalde bir haftaya baslardi iki hafta oldu tertemiz hala ay takviminden mi yoksa yeni aldigim sicak agdadan mi bilmiyorum da söyleyin dedim
Cnm ayran detoksu yaptin mi bende 2 günlük tatil de yapsammi acaba diyorm faydali olur mu?Ayran aşı süperdir afiyet olsun
Evet kökten almak gerekli çünkü ise yaramasi için ablam.Bende sana sorucaktım unuttum aykız kozmik beden temizlşğini yaptınmı diye
Son yazdığını anlayamadım ağda mı yaptın
Yok ablam hic yapmadim onu onunda belirli günleri varmis@ay-060 Lavman da yapıyormusun kuzum faydadını gördünmü
Yaptim canim ise yariyor gerçekten adaşımla yapmistik bol sporla bir kiloyuda gecersin bir haftadaCnm ayran detoksu yaptin mi bende 2 günlük tatil de yapsammi acaba diyorm faydali olur mu?