82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

MENUM BELLI DETOKS YAPICAM SIMDIDEN YAZYIM DEDIM CANLAR:KK76:

Sabah
  • Bir kase yogurt corbası
Öglen
  • bir kase yogurt corbası
Aksam
  • bir kase yogurt corbası
ara ogun
  • 1 Turk kahvesi (sekersız)
  • 1 tane portakal
spor
  • 1 saat mekık basen hareketlerı
  • yarım saat yuruyus
  • yarım saat leslıe
  • squat
sporumun planı bu sekılde begendımmm:KK48::nazar:

su 2lıtre
MaşaAllahhh menu süper senin elinde ucan kuş değil yağlar bile kurtulamazzz :nazar:
Düğününe çok güzel ve inceceik olacağına eminim..
Bende dün akşam nohut yeşil mercimek haşladım daha marketler acılmadı yoğurt alıp yoğurt aşı yapacam senin gibi @zayiflicammm
Menü hazır bugün yani saat 8 de acılır market bir kahve iceyim cıkarım sonra da yürüyüş hepinize kolay gelsinnnn

Canlar bugun carsıda ıslerım var aksam gelebılırım lıstemızı yaptım geldgmede ılk sayfada kılomuzu guncelıcemmm sızlerı opuyorummm menulerınızı yazmayı unutmayınnn prensesler grubu:KK54::KK15:

MaşaAllahhh menu süper senin elinde ucan kuş değil yağlar bile kurtulamazzz :nazar:
Bende dün akşam nohut yeşil mercimek haşladım daha marketler acılmadı yoğurt alıp yoğurt aşı yapacam senin gibi @zayiflicammm
Menü hazır bugün yani saat 8 de acılır market bir kahve iceyim cıkarım sonra da yürüyüş hepinize kolay gelsinnnn
cok faydalı corba ablacımm ne guzel ıyı dusnmussun :KK66: sagol ablamm INSALLAH DUALARIN ICN COK SAGOL:KK15:
IYI yuruyusler bol kalorı yakmalar ablam:KK19::KK15:

Ayran aşı süperdir afiyet olsun :KK68:

Günaydın fıstıklar
Geldim ama hemen çıkıyorum kızımın kursu var kahvaltı hazırlıcam@ ay- prensesimiz tebrik ederim kuzucum maşallah:nazar::KK9:
Ay abla aya gore beden temizliği yaptim ya normalde bir haftaya baslardi iki hafta oldu tertemiz hala ay takviminden mi yoksa yeni aldigim sicak agdadan mi bilmiyorum da söyleyin dedim :-)

Ay abla aya gore beden temizliği yaptim ya normalde bir haftaya baslardi iki hafta oldu tertemiz hala ay takviminden mi yoksa yeni aldigim sicak agdadan mi bilmiyorum da söyleyin dedim :-)
Bende sana sorucaktım unuttum aykız kozmik beden temizlşğini yaptınmı diye
Son yazdığını anlayamadım ağda mı yaptın

Bende sana sorucaktım unuttum aykız kozmik beden temizlşğini yaptınmı diye
Son yazdığını anlayamadım ağda mı yaptın
Evet kökten almak gerekli çünkü ise yaramasi için ablam.
Bende her zaman camsakizi kullanirdim bu defa kuafordeki sicak agdadan aldim eve daha az acitiyor hem.
İki hafta oldu geçti belki de ama hala temiz acaba kozmik bakımdan mi yoksa yeni agdadan mi bilemedim

X