Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 canim yasit sayiliriz
Evet canım günaydın bu arada yeni bir günde kararlı bir kadın görüyorum :) öğle yemeklerini evde yiyebilmen çok iyi akşamlar işin de erken bitiyor bu konuda da şanslısın. Diyetin hayırlı olsun :)
Cok tesekur ederim sirf zayiflamak icin bu nicki tercih ettim diyet günlüğüme uygun olsun diye nicktasim sizinde bana ugur getireceginize inaniyorum
aynen canım bende zayıflamak için bu nicki aldım, :) hadi bakalım kaçamaksız bol eksili günler seninle olsun :)
Merhba canimm kolay gelsin hangi diyeti uygjluyosunKolay gelsin
Bende bugun basladım diyete
Bol yag yakmalar dilerim:)
Merhba canimm kolay gelsin hangi diyeti uygjluyosun
Canım ben gun içinde yediklerime dikkat edip 6dan sonra bişey yemeyerek denicem.
Akşam yemeğimi yarım saat önce yedim bu saatten sonra sadece içecek tuketebilirim.
Guzel canim
Bende ekmegi hayatımdan çıkarmaya çalışcam ve bol bol spor saglikli olan ne varsa yuruyus yapmaliyim bakalim
Manttikli canim benn corba tuketicem diyetisyen aksmlari corba sebze onermisti o sekil hafif beslenelim aksamlari nedersnEkmeği bende kesmek istiyorum
Ama bazı seylerde varki ekmeksiz yenmez ya
Oyuzden ben ekmek lazım olmadıkca yemicem. Mesela suyuna banmalık bir yemek yoksa yemicem.
Manttikli canim benn corba tuketicem diyetisyen aksmlari corba sebze onermisti o sekil hafif beslenelim aksamlari nedersn