Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada MAŞALLAH sekeerparem
Sarmadan banada yolla fistik
ALLAHIM bu mubarek gunde butun dularini kabul etsin melegim INSALLAH hersey gonlunce olsun opuyorum ve seviyoyum seniii
Gecen hafta 72.500
bu hafta 71.800
fark 700
Mutluyum canlar durucagim diye korkuyordum hamd olsun tarti yuzume güldü Haydi bakalim azimle yola devam haftaya daha iyisi olur INSALLAH
Eki Görüntüle 1497316
Gecen hafta 89.6
Bu hafta 89
Fark 600gr
Peki kuzum denerim
Resmi yukleyemedim 1 saattir
75.300
ben alırım diye düşünüyordum çok şükür almamisim ama vermemisimde
Ölçü bildirimi
Şubat
gogs:105
Bel:103
Klca:113
Mart
g:103
B:99
K:109
Nisan
g:102
B:92
K:106
İnşallah kuzu yarından itibaren deneyeym o zamandediğimi yaparsan sende bi haftada 2 kilo gider diye düşünüyorum balam
Teşekkürler balTebrikler can can süper gidiyorsun
MaşaAllah
pes etmek yok aynen devam
MaşallahGeçen hafta 69.7
Bu hafta 68.6
Sağol tatlım senden de güzel sonuçlar bekliyoruzHanımlar hepinizi kutluyorum maşallah size
Ya kızlar siz hiç bişey yemiyosunuz nasıl yapıyosunuz ben dayanamıyorumkilo 77.5 kilo farkı yok tabi aynıyım kendime çok kızıyorum
canım olabilir bende diyete başladığım ikinci hafta bırak aynı kalmayı 600 gr almıştım bile. vücut değişik tepkiler verebiliyor, su tutabiliyor mesela ama devamlılığı sağlarsan mutlaka karşılığını alırsın canım. moral ve motivasyon gerçekten çok önemli güzel haberlerini bekliyoruz.Ya kızlar siz hiç bişey yemiyosunuz nasıl yapıyosunuz ben dayanamıyorumkilo 77.5 kilo farkı yok tabi aynıyım kendime çok kızıyorum