- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
evet bıtanem prensesler grubunun bu haftakı bırıncısı sensınnnAy burada birinci olmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bıtanem prensesler grubunun bu haftakı bırıncısı sensınnnAy burada birinci olmuşum
Ay tesekkur ederim baş prensesimevet bıtanem prensesler grubunun bu haftakı bırıncısı sensınnn
bende lapayı dogum gunumden sonra 2gun yapıcam odem atym hem dıye kuzum bılgıler ıcn tesekkur ederımLinki attim canlarim inceler öyle yaparsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.46460/
Rica ederim kuşum ne zamandibende lapayı dogum gunumden sonra 2gun yapıcam odem atym hem dıye kuzum bılgıler ıcn tesekkur ederım
23 nısan dogum gunum kuzum INSALLAHRica ederim kuşum ne zamandi
SAGOL PRENSESIMMMAy tesekkur ederim baş prensesim
Ay ne güzel bir günde23 nısan dogum gunum kuzum INSALLAH
25 oldummm kuzummm buyudumm aytıkAy ne güzel bir günde
Kaç yasina giriyor bnm kardeşim
Hhaah sansa bakarmısınız sabahtan beri bunu okuyorum ama sadece ödem atıcıymıs sanırsamLinki attim canlarim inceler öyle yaparsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.46460/
Maşallah Allah hayirli uzun ömürler versin dibimden ayrilmayasin25 oldummm kuzummm buyudumm aytık
İvet,başka turlu iki günde iki kilo nasil gidecek ki zatenHhaah sansa bakarmısınız sabahtan beri bunu okuyorum ama sadece ödem atıcıymıs sanırsam
AMIN ALLAH RAZI OLSUN KARDESIMMM INSALLAH HEPMIZE HUZURLU SAGLIKLI UZUN OMURLER NASIP OLSUN INSALLAH Sen bıraksan bn bırakmam senııııı adasımmmMaşallah Allah hayirli uzun ömürler versin dibimden ayrilmayasin
İnşallah kuşum inşallah kız ben senin gibi dostu kardeşi bulmuşum hiç birakirmiyimAMIN ALLAH RAZI OLSUN KARDESIMMM INSALLAH HEPMIZE HUZURLU SAGLIKLI UZUN OMURLER NASIP OLSUN INSALLAH Sen bıraksan bn bırakmam senııııı adasımmm
sagol canım kardesımmm telefon alınca hemen numaranı bana ver tmmı unutma benı sakınnİnşallah kuşum inşallah kız ben senin gibi dostu kardeşi bulmuşum hiç birakirmiyim
Unutmammmmsagol canım kardesımmm telefon alınca hemen numaranı bana ver tmmı unutma benı sakınn
melegının telefonundan gorusuruz kuzummmm merak etme bız kardesız kardeslerın bagı vardır kopmaz balımmmUnutmammmm
Da bende alma gibi bir durum yok maalesef