82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

kızlar merhaba
sabah 3 porsiyon mevsim meyvesi
arada 3 bardak kahve içtim. ben tatlandırıcı kullanıyorum şeker yerine
öğlen: çiğ semizotu salatası sarımsaklı yoğurt ile birlikte yanına da yeşil salata
akşam: marul salatası, 1 tane haşlanmış yumurta. 1 çatal sadece kabak dolması kaçtı ya 1 çatal ama sadece dayanamadım :KK43:
ayrıca akşamları 1 bardak hazır çorba tüketiyorum çay kahve niyetine gibi
2 tane acı çehre tohumumu da yuttum.
spor yapmadım canlar şimdi evde mekik falan yapıcam artık birşeyler iyi bakın kendinize :)

İnsallah herkes istediği kiloya kavusur mutlu huzurlu yasarız :)))
nasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)

nasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)

Kesinlikle ya bidaha 1 kilo alinca hemen rejim yapicam bendee

kızlar merhaba
sabah 3 porsiyon mevsim meyvesi
arada 3 bardak kahve içtim. ben tatlandırıcı kullanıyorum şeker yerine
öğlen: çiğ semizotu salatası sarımsaklı yoğurt ile birlikte yanına da yeşil salata
akşam: marul salatası, 1 tane haşlanmış yumurta. 1 çatal sadece kabak dolması kaçtı ya 1 çatal ama sadece dayanamadım :KK43:
ayrıca akşamları 1 bardak hazır çorba tüketiyorum çay kahve niyetine gibi
2 tane acı çehre tohumumu da yuttum.
spor yapmadım canlar şimdi evde mekik falan yapıcam artık birşeyler iyi bakın kendinize :)

Kuzum tatlandiricisiz sade icsen kahveni :KK66: menun guzel kuzum :KK66:

Sabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem

Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt

Akşam
Karnıbaharlı salata