- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
Ay
ay insallah ya :))Tam gozukmuyor ama kuzum kaloriler baktm az yemissinn sen bu gazla 55 olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay insallah ya :))Tam gozukmuyor ama kuzum kaloriler baktm az yemissinn sen bu gazla 55 olursun
Ay
ay insallah ya :))
Sabah
Tuzsuz peynir
Domates
Salatalik
İki dilim ekmek
Cay
Öğlen
Bir tbak patlıcan tavaşi
Bir tabak yoğurt
Ara
Kahve
Akşam
İki izgara kanat
Su iki lt
Spor
Yürüyüş
Mekik
Squat
Twister
50ip atlama
İnsallah herkes istediği kiloya kavusur mutlu huzurlu yasarız :)))INŞALLAH hepimiz 55 oluruzzz balimmmm
nasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)İnsallah herkes istediği kiloya kavusur mutlu huzurlu yasarız :)))
Sağol Balkız haldir haldir hem de aşagidakiler şikayete gelmezse iyi bir ara gelmişlerdi babama sikayeteAdasimda ip atlamis menunde sporunda örnek kuzum
nasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)
İnsallah herkes istediği kiloya kavusur mutlu huzurlu yasarız :)))
Sağol Balkız haldir haldir hem de aşagidakiler şikayete gelmezse iyi bir ara gelmişlerdi babama sikayete
kızlar merhaba
sabah 3 porsiyon mevsim meyvesi
arada 3 bardak kahve içtim. ben tatlandırıcı kullanıyorum şeker yerine
öğlen: çiğ semizotu salatası sarımsaklı yoğurt ile birlikte yanına da yeşil salata
akşam: marul salatası, 1 tane haşlanmış yumurta. 1 çatal sadece kabak dolması kaçtı ya 1 çatal ama sadece dayanamadım
ayrıca akşamları 1 bardak hazır çorba tüketiyorum çay kahve niyetine gibi
2 tane acı çehre tohumumu da yuttum.
spor yapmadım canlar şimdi evde mekik falan yapıcam artık birşeyler iyi bakın kendinize :)
Dimi kuzum yaa alttan şikayete yakinda gelirler bizede
Sağol Balkız haldir haldir hem de aşagidakiler şikayete gelmezse iyi bir ara gelmişlerdi babama sikayete
Sağol fıstıkk
Harikasın bebek
Afiyet olsun kuzucukKizlar ben lahana corbasi diyeti yapicam Yarin basliyorummm guzeller
HarikasınnnSabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem
Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt
Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt