- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Aayy hanimlar benide istaha getirdiniz bari eşimi gidiyimde bi koşu servisine birakayim
Super bi gruup olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy hanimlar benide istaha getirdiniz bari eşimi gidiyimde bi koşu servisine birakayim
Bende kendimi zor tutuyorum ama beklicem pztyi!) Eczanaden tartlablrsn kuzum imkan varsaŞansa benim tartim bozuldu napacaksam. Ama bi yandanda iyi oldu hergun tartiliyodum oda beni cok etkiliyodu :)
Sag ol tatlim, hazirlanip cikiyorum hemen.Sen basarirsin kuzum sana guvenim tam benim
Sag ol tatlim, hazirlanip cikiyorum hemen.
Haydi kizlar spora
Öpüyorum sizi kizlar, ben yuruyusumu yapayim.
ahanda buuuu:)Hedef diyeyim sizin icin
ahanda buuuu:)
bide evde sor yapıciğim inşallah dünden bu yana yine başlamış bulunuyorum,
aslında benim aklımda yoga var hani o çok yorulmadan yapılıyo gibi gözüküyor ama nası yapılcağını bilmiyom zaar
sporda bile tembeline kaçıyorum nasıl şiştiğim belli oluyor dimi
İyi dersler ögretmenim.Canlar ben kursa gidicem 11de ders var aksam 5 e kdar gelemem ozlicem kizlar sizi görüşürüz kendinize cici bakin
Hadi bakalim canim, baslamak bitirmenin yarisi derler. Gayret edelim kurtulalim şu kilolardanbide evde sor yapıciğim inşallah dünden bu yana yine başlamış bulunuyorum,
aslında benim aklımda yoga var hani o çok yorulmadan yapılıyo gibi gözüküyor ama nası yapılcağını bilmiyom zaar
sporda bile tembeline kaçıyorum nasıl şiştiğim belli oluyor dimi
Dogru aslında ne desek bende bilemedim
Ben birlikte basaricagimiza eminim
hadi yaa , işte teorimin ispatı , hatta hiç yoga yapan kilolu görmedim demekki baya verdiriyor bu konsatre işi:)Canim bende yogayi cok merak ediyorum dün biraz baktimda cok kilo verdiriyomus. Ögrenirsen bizide bilgilendir :)
hadi yaa , işte teorimin ispatı , hatta hiç yoga yapan kilolu görmedim demekki baya verdiriyor bu konsatre işi:)
tmm dır baby öğrenirsem mutlaka yazarım:)
hedef deyiverin :)hoşbulduk bacım ona hayal demesek hani hayal olunca sanki olmıcakmış gibi geliyor şevkim kırılıyor olmıcak diye
lakin uygun bi kelimede bulamadım zaar
ayy hakkaten ya, tatlı krizi için ne yiyorsunuz şu an kendimi zor tutuyorumdaHadi bakalim canim, baslamak bitirmenin yarisi derler. Gayret edelim kurtulalim şu kilolardan
nesi zor ayol sessiz sedasız oturuyor onlar biz oturamicazmıCanim ben baktimda cok zooooorrr