günaydııınnGünaydiiiinn ben geldiimmm :) bayanlar bu erken kalkmayi neye borclusunuz ben hic beceremiyorum :)
walla ben çocuklarım sayesinde başarıyorum oda bi gözüm halen zor açılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııınnGünaydiiiinn ben geldiimmm :) bayanlar bu erken kalkmayi neye borclusunuz ben hic beceremiyorum :)
VaaaayyyHosgeldin guzellik gunlugumu ozledim erken kalktm
günaydııınn
walla ben çocuklarım sayesinde başarıyorum oda bi gözüm halen zor açılıyo
bende 51-52 kg ye 2 yıldır hasretim:) şöyle bi 7-8 kg verebilsem hiç fena olmaz bide demezlermi 2 çocukla nası kiko alıyosun sen, bende eziklenmicem ya aklım sıra artanlarını yiyorum kuzularımın :))) diyorum sadece artanmı bide kendime düşeni yiyorum üstünede ıvır zıvır
Canim ben eşim işe giderken kalkiyorum, kahvalti hazirliyorum uykum açiliyor.Günaydiiiinn ben geldiimmm :) bayanlar bu erken kalkmayi neye borclusunuz ben hic beceremiyorum :)
Rica ederim canim, olsun dün dünde kaldi, bugün yeni bir gün.sagol canim, bitti benim diyet diyordum bana tekrar enerji verdiniz, soz bidaha olmayacak yakin zamanda, sizede ders olsun benim yaptigim, iki dakika fazla o tadi alicam diye cok yedim, gereksizdi yani.
hoşbulduk bacım ona hayal demesek hani hayal olunca sanki olmıcakmış gibi geliyor şevkim kırılıyor olmıcak diyeAyni hayalin pesindeyiz hoşgeldin
Canim ben eşim işe giderken kalkiyorum, kahvalti hazirliyorum uykum açiliyor.
Canim benimde esim erken gitse ah 11 de basliyor o yatinca bende yatiyorum :)
hoşbulduk bacım ona hayal demesek hani hayal olunca sanki olmıcakmış gibi geliyor şevkim kırılıyor olmıcak diye
lakin uygun bi kelimede bulamadım zaar
Hedef diyeyim sizin icinhoşbulduk bacım ona hayal demesek hani hayal olunca sanki olmıcakmış gibi geliyor şevkim kırılıyor olmıcak diye
lakin uygun bi kelimede bulamadım zaar
Kizlar beni yuruyuse gonderin nolur, hicgidesim yok
Dogru soyluyorsun, yuruyus yapmadan verilmiyorTartiyi dusun pazartesiye az kaldi kuzummm
Dogru soyluyorsun, yuruyus yapmadan verilmiyor
Kizlae herkes pazartesi tartiliyo dimi