- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
Tamam tamamİstediğin kadar ye tavuğu bir porsiyondan ne olacak
Sanki vermişim gibi hissediyorum yemiyorum artık son 2 gündür :)he soyle gorelım senııı fıstıkkkk
kuzum dogru yapıosun agzıma bende dıyete basladgmdan berı pırnc pılavı sokmuyorum dıyestyen ysaklamıstı zaamanında
zaten azımlı goruyorum senıııSanki vermişim gibi hissediyorum yemiyorum artık son 2 gündür :)
bende aksamları ekmek yemıyorum artık kuzum nerdeyse ekmegı unuttum aynı sekılde yapıyomusz dıyetı aferım bızeBen diyet yapmazken bile pilava dikkat ederdim bebiş
çünkü pirinç = şeker
ekmeğide tamamen kestim öneri ile
faydası çok oluyormuş tatlım bilgine
sabah ekmek yerine badem önerdiler 5-10 adet
İnsallah ya istediğim kiloya kavusurumzaten azımlı goruyorum senıııyola devam guzel gıdosun tatlım
Bende öyleyim ama 2 gündür bir uygulama yükledim ona göre eğzersizlerimi yapıyorumKizlar beni bi gaza getirin ne olur yememi durduramiyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum canım spor yapmakta istemiyor
canım çok düşündüm sizinnAblam zaten köpek anca bahceli bir evde olur eve girmemesi sartiyla yoksaaa simdiye coktan alirdim
Kızlar ya moralim bozuldu
işyerindekiler bir enteresting
neymiş yüzden çok vermişim
yüzüm çökmüş hiç yakımıyomuş
kilolu daha iyimiş
hayret bişey ya....
insan şöle demorolize şeyler söyler
olabilir yakışmaz ama tatlı dille söyle
sinir oldummmmmmmmmm
mahallediler ailem eşim ne güzel tepkiler alıyorum
burdakiler bi acaip....
hiç yemek yemiyomuşmda onlarında iştahı kapnmış
töbeeeeeeee[/QUkıskanmışlar cici işte daha da hırslandırır bu insanı. ben sizin iştahınızı etkileyecek kadar sizin için önemli birirymişim de onlara :) menün süpermiş cici yoğurt limonu bende gece yatmadan önce yapıyorum :)
canım başka şeylere odaklanmaya çalış e işi çocuklar vs. eğer hala kendini durduramıyorsan karbonhidrat en azından. şöyle düşün canım mesela önündeki kalorili yemeği yediğinde mi daha mutlu olacaksın yokasa tartıda 50 li rakamları gördüğündemi veya S beden bir kıyafete girebildiğinde mi. her zaman bunlar gelsin aklına cicim ben bu ara kendimi böyle motive etmeye başladım. sevgilerKizlar beni bi gaza getirin ne olur yememi durduramiyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum canım spor yapmakta istemiyor
İnsallah ya istediğim kiloya kavusurum
S.aleykum ben geldim kuzular gününüz hayr olsun
Kizlar beni bi gaza getirin ne olur yememi durduramiyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum canım spor yapmakta istemiyor
canım başka şeylere odaklanmaya çalış e işi çocuklar vs. eğer hala kendini durduramıyorsan karbonhidrat en azından. şöyle düşün canım mesela önündeki kalorili yemeği yediğinde mi daha mutlu olacaksın yokasa tartıda 50 li rakamları gördüğündemi veya S beden bir kıyafete girebildiğinde mi. her zaman bunlar gelsin aklına cicim ben bu ara kendimi böyle motive etmeye başladım. sevgiler
Eki Görüntüle 1480793 Sizce nasıl 1 gün için