82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

kuzum dogru yapıosun agzıma bende dıyete basladgmdan berı pırnc pılavı sokmuyorum dıyestyen ysaklamıstı zaamanında

Ben diyet yapmazken bile pilava dikkat ederdim bebiş
çünkü pirinç = şeker

ekmeğide tamamen kestim öneri ile
faydası çok oluyormuş tatlım bilgine

sabah ekmek yerine badem önerdiler 5-10 adet

sabah
  • kepeklı peynırlı tost
  • 2 adet salatalık
oglen
  • 1 kase ayran corbası
aksam
  • fırında tavuk gogsunu yagsız yapıcam
  • 1 kase cacık
spor
  • yarım saat bısıklet
  • 200 kere ıp atlama
  • yarım saat basen mekık hareketlerı
su2itre

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben diyet yapmazken bile pilava dikkat ederdim bebiş
çünkü pirinç = şeker

ekmeğide tamamen kestim öneri ile
faydası çok oluyormuş tatlım bilgine

sabah ekmek yerine badem önerdiler 5-10 adet
bende aksamları ekmek yemıyorum artık kuzum nerdeyse ekmegı unuttum aynı sekılde yapıyomusz dıyetı aferım bıze

Yoğun bir gündü pazara gittim markete uğradım kızımı kurstan aldım eve gel yemek yap çamaşır ev işi kosusturmaca bitmiyor
bugun anca gelebildim nasilsiniz diyetcanlar

Kizlar beni bi gaza getirin ne olur yememi durduramiyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum canım spor yapmakta istemiyor

Ablam zaten köpek anca bahceli bir evde olur eve girmemesi sartiyla yoksaaa simdiye coktan alirdim
canım çok düşündüm sizinn

Kizlar beni bi gaza getirin ne olur yememi durduramiyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum canım spor yapmakta istemiyor
canım başka şeylere odaklanmaya çalış e işi çocuklar vs. eğer hala kendini durduramıyorsan karbonhidrat en azından. şöyle düşün canım mesela önündeki kalorili yemeği yediğinde mi daha mutlu olacaksın yokasa tartıda 50 li rakamları gördüğündemi veya S beden bir kıyafete girebildiğinde mi. her zaman bunlar gelsin aklına cicim ben bu ara kendimi böyle motive etmeye başladım. sevgiler

Ablammm sen bizim grubun en azimlilisin sporun menulerin cok guzel bizim en guzel örnegimizsin grubumuzun ablasisin bence tekrardan eski azimli haline geleblrsn ben sana guveniyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayyy balim bennde senin gibi düşünüyorum yaaa kendimi elbiseler de yaglarim cikmadan giyeblmeyi hayal.ediyorum ya aynalara kusmek yok günlüğumun basligi aynalarda tartilarda bize gulecek INŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…