- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
Evet haklisin tatlım salata yada yoğurt düşünmüştüm[QUOThaklısın licammm, post: 40305630, member: 661921"]Bence aksamda hafif ye ablam biisi yememissim caydan bisi olmaz
cok ttalıymıs pasanevet kızlar karşınızda gerek selfisiyle oyunlarıyla PAŞA çok yakışıklı değil mi evet paşamı beğenenleri göreyim :)
cicişler ben yürüyüşe kaçar geç bile kaldım :)
cok seker benımde ıkı tane muhabbet kusum varrrrEki Görüntüle 1480060 Buda bizim oglumuzzz
kıyma kebabın tarfını verrmısn kuzum sana zahmet olmazzsaaSabah
BiR yumurta
Domates
Peynir
Bir dilim ekmek
Öğlen
Balık
Çay(kola yasak hazir meyve suyu da içmek istemedim )
Akşam
Kiyma kebabi
İki brdak ayran
Su
İkibucuk lt
Spor
Yürüyüş
Squat
Mekik
Twister
Kuşum hazır aldik bugün ama kiymayi baharatlarla yuguruyoruz pulbiber tuz la yugurup kiyma şişine takiyoruz bu sis biraz yassikıyma kebabın tarfını verrmısn kuzum sana zahmet olmazzsaa
bıgun beraber yerızHa unutmadan biz kuyruk yagi da ekliyoruz kiymaya,adamaya gelsen bir restoranda istesen kebabi önce öyle bir salatalar gelir ki delirirsin 40 çeşit meze salata yapıyorlar BN salatayla doyuyorum hep kebaba yer kalmiyor
afıyet olsun ablamm en saglıklısı olmusKızlar bol yesillikli bir salata yaptım içine bol limon bol acı pulbiber ve küçük bir parça tavuk attım çok acı olmuştu ama lezzetliydi sağolun kızlar öneriniz için çocukların da salata yiyeceği tuttu yemek istiyorlar ama acı onlar da heveslendiler
tartıldım canım hatta foto da paylaştım 74. 00ıyı yuryusler guzellıkkkkuzum sen tartıldın mı bugunde
yap canım burada birbirimizi desteklemek hatalarımızı düzeltmek için varız. alsanda versende sabit kalsanda paylaşBende bu hafta kilo bildirimi yapamadım 2 hafta olucak hatta nolucak benim halime