- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
bende seni tebrik ederim tatlımtebrik ederim canım vücut ağırlığının yüzde 10 u kaybettikten sonra biraz yavaşlar. 1 hafta kadar bende yaşamıştım ama sen aynı istikrarla devam edersen haftaya hızlanır tekrar .
cep telefonundan yazıyordum kızlar mesajlarım biraz garip düşmüş sanki. kusura bakmayın canlarbende seni tebrik ederim tatlım
iNşallah canımmmmteşekkür ederim tatlım hep beraber başarıcaz. 50 li rakamları bile görücek bu tartılar :)
bugünkü hedefim en az 3 saat yürümek kızlar. yürümek gerçekten işe yarıyor. en uzun kaslar bacaklardadır. yürümek o yüzden güzel kalori yaktırır. haydi hep beraber hafta sonu bol yürümeceli geçsin bakalım
Ayy bu cirkinler benimkinin aynisi
evet canım ya vücudun su tutmuş olabilir. bir çok faktör var ama sakın moralini bozma haftaya tartıda 2 haftalık kayıp göreceksinne oldu canım veremedin mi
ya bazen durabiliyor moralini bozma kıyamam
sonra hızla ericek inşallah
kedim korkuyor bu pufuduklardan biliyormusun evde pek giyemez oldum :)Ayy bu cirkinler benimkinin aynisi
çalışan birine göre çok iyi tatlım :) süpersinbende yürüyorum canım günde 1 buçuk saat
çalıştğm için anca bu kadar
çalışan birine göre çok iyi tatlım :) süpersin
bende yürüyorum canım günde 1 buçuk saat
çalıştğm için anca bu kadar
Ayy bide kedin mi vaaarr ne kadar güzeell :) bende apartmanda oturmasam izin verseler köpek kedi hepsini besleyecegim sirf onlar icin bahceli evim olsun istiyorum o kadar seviyorum kii ooyy simdi bile içim kaynadikedim korkuyor bu pufuduklardan biliyormusun evde pek giyemez oldum :)
Ayy bide kedin mi vaaarr ne kadar güzeell :) bende apartmanda oturmasam izin verseler köpek kedi hepsini besleyecegim sirf onlar icin bahceli evim olsun istiyorum o kadar seviyorum kii ooyy simdi bile içim kaynadi
Tatlim super gidiyosun enerji veriosunnn
kızlar sırf yürüyüş yapcam diye
hallerimi anlatsam koparsınız
73.3 canim yaz yaaz öyle bi gelecegim ki bomba gibiKilo bldrimi yapmayanlari listeye en son yaptigi kiloyla yazicam canlarmkble
kac kiloydun en son tartida güzellik
Onun yuzunden bu hafta ne spora gidebildim ne bisey yapabildim
73.3 canim yaz yaaz öyle bi gelecegim ki bomba gibibide 10 kilo fazla cikip mort oluyomuşum