Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim fazla degil ama şunu da hesapla, içtigin bir kase corba da bir dilim ekmek oluyor, iki kasik pilav makarna veya dort yemek kasigi nohut fasulye de... Bunlari da hesaba katinca beş dilim etmesi lazim.Ben bes dilim ekmek yiyiorum ya cok fazla unonun tahil ekmeğini aldmm ya kahbaltida yiom 2 dlm aksam yiyom 2dlm oglen 1dilim sanki fazla
Aynen ikizim yaa. Hayirli olsun işin tatlim. Allah gönlümüze göre versin.Evet canim bende muhasebe ogretmeniyim ya herseyimiz ayni meslektaşiz bile biz gercekten ikiziz sanirim
Bende suan kursta is buldum canim isimin saatleri cok guzel o yonden iyiyim sende en yakin zamanda İNŞALLAH is bulursun tatlim
Haklsn kuzu karatay kitaplari var bende ben bisi anlamadim o diyetten
Yok canim fazla degil ama şunu da hesapla, içtigin bir kase corba da bir dilim ekmek oluyor, iki kasik pilav makarna veya dort yemek kasigi nohut fasulye de... Bunlari da hesaba katinca beş dilim etmesi lazim.
Canim işte kacamak da yapsak kacmayalim. İnsanin gunu gununu tutmuyor, olabilir bazen boyle seyler.sagolun kizlar ya kendime geldim sayenizde, evet telafi edicam kek duruyo devamini yemicam, zararin neresinden donsem kar demi. bu psikolojiden kurtulmam lazim, sacimi kestireyim beni bir iki hafta idare eder bu degisiklik :) duygusal dalgalanmalar kotu geliyo bana
Aynen ikizim yaa. Hayirli olsun işin tatlim. Allah gönlümüze göre versin.
Bilmukabele canim, ben de seni sevdim. Kendime yakin hissettim.AMİN canım ikizim seni sanki taniyor gibi oldum gormeden sevdim valla
Bilmukabele canim, ben de seni sevdim. Kendime yakin hissettim.
Menüne tekrar baktim, 5 dilim ekmek iyidir, sadece telafi diyeti yaparken 4 e dusuruyor benim okudugum kitapta. Meyveyi de ekleyelim, kivi mesela c vitamini deposu.
Basari öykülerini okuyorum 1 ayda 10 kilo veren var yaw
günaydın canım, boş ver 10 kiloyu 4-5 kilo ayda gayet ideal :)
bende arada okurum, iyi oluyor :)Haklsn canim ya insan başarı öykülerini okudukça heyecan yapıyor; )
Bende yazıcam adasimbende arada okurum, iyi oluyor :)
Uzulme tatlim, biz sagliksiz bir sey yemiyoruz masallah, hamur isi abur cubur paketli gida yok hayatimizda.Sagol kuzum duygularmizn karslkkli olmasi cok güzel sen iyi diosan iyidir ozmn uzzulmym kivi var evde yerim ozmn
Uzulme tatlim, biz sagliksiz bir sey yemiyoruz masallah, hamur isi abur cubur paketli gida yok hayatimizda.
Afiyet şifa olsun ikizime
Bende yazıcam adasim
yazacaksın tabiki, bende okuycam, ama o sırada ideal kilomda olucam
Günaydiiiinn ben geldiimmm :) bayanlar bu erken kalkmayi neye borclusunuz ben hic beceremiyorum :)
sagol canim, bitti benim diyet diyordum bana tekrar enerji verdiniz, soz bidaha olmayacak yakin zamanda, sizede ders olsun benim yaptigim, iki dakika fazla o tadi alicam diye cok yedim, gereksizdi yani.Canim işte kacamak da yapsak kacmayalim. İnsanin gunu gununu tutmuyor, olabilir bazen boyle seyler.
Sen duygu dalgalanmasi yasadiginda yapacak baska bir aktivite bulmaya calis. Hobi gibi.
Acikinca da salataya ver kendini. Havucu öylece yersen çigneme duygunu tatmin eder, cok yemiş gibi hissedersin.
Sıkıntın neyse elimden gelen bir sey olursa yardimci olmak isterim