82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Happy gekmiyor makbule ankarada nisa1234 gelmiyor eskisi gibi buralar cok bos kaldi :KK43: nerdesiniz diyetcanlar

Bazilarida cikarir yazmis nettr kafam karsti eniyisi muz yemym kuzum haklsn

Bünye meselesi kimisini çıkarıyor olabilir
ama tam tersi durumda da muz önerilir
bence yağ durumuna dikkat et, bünyen şaşırsın, kilo vermeye devam inşallah :KK15:
bazı dönemler duruyor malesef ama bu dönemlerde daha azimli olacağız kızlar
pes etmek yok :KK49::KK76:

Nane
Şişkinliğe ve gaza iyi gelir.
Kas spazmlarını rahatlatır.
Mide bulantısını geçirir.
Vücudun ısınmasını sağlayarak terlemeye yardımcı olur.
@zayiflicammm ben salatamda hep kullanırım, bak şişkinliğe de iyimiş tatliş

Bünye meselesi kimisini çıkarıyor olabilir
ama tam tersi durumda da muz önerilir
bence yağ durumuna dikkat et, bünyen şaşırsın, kilo vermeye devam inşallah :KK15:
bazı dönemler duruyor malesef ama bu dönemlerde daha azimli olacağız kızlar
pes etmek yok :KK49::KK76:

Muzu bi sure yemicem kuzu birazda sporu cogaltcam :KK66:

Sabah
20150328_105327.jpg

öglen
  • 4 tane kofte
  • 1 kase yogurt
  • 2 dilim ekmek
Aksam
  • Karnibahar haslamasi
  • bi kase yogurt
  • 1 dilim tahil ekmek

spor

• 1 bucuk saat yuruyus
  • 200 kere ip atlama
  • yarim saat bisiklet
su 2.5 olur

Öğlen 13.00
Yarım kase mercimek çorba
tavuklu salata
2 kaşık yoğurt
salata

Ara 17.30
portakal

Akşam 20.00
karnıbahar haşlama ve salata

Ara 22.00
5 badem

su
2,5-3 lt

spor
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
hareketler

Canlar kilo durursa ne yapicaz ne caresi var bu wc sorunu sanki kilo durdurcak diye korkuyorum :KK43:
bu sorun icin benim duydugum ac karna sabahleyin 2-3 kayisi yiyin su icin diyorlar. Sabah kalkar kalkmaz ben yarin litre su iciyorum, hergun kayisi tuketiyorum, bir gun elma yiyorum ertesi gun portakal. Sende portakal, greyfurt, elma filan ye canim
gecen agustos kilo vermeye calismistim benim basima gelmisti kilonun durmasi, bir hafta hic degismedi okadar dikkat ettigim halde, veremedim diye uzulmustum ama gene ayni dikkat ettim yedigime, sonraki hafta 1 kilodan fazla gitti. Hicbirsey degismedigi halde. Sabir ve pes etmemek cok onemli bizim icin

[QUOtatlım yiflicammm, post: 40199454, member: 661921"]Bazilarida cikarir yazmis nettr kafam karsti eniyisi muz yemym kuzum haklsn[/QUOTE]

Slm tatlım ayça kaya kkabızlık la ilgili konuşuyordu TRT 1 iyi fikir programı netten izleyebilirsin tekrarını benim problemim olmadığı için çok şükür tam dinlemedim ama muz pirinç ... Birşeyler daha saydı yemeyin dedi lahana karnabahar... Yiyin dedi hatta bir çorba tarifi verdi istediğinizkadar iiçebilirsiniz dedi çocukların sesinden çoğunu anlamadım bi bak istersen faydası olur belki

[QUOTE yaşamdaicammm,: 0member: 661921"]Serpil ablam nerdesinnn :KK43:
ksrays ksrays [/QUOTE]
Geldim ttatlım yazdığım yazıyı göndermeden net duruyordu sanırım Wifi de problem vardı bugünddüzelmiş ama takipteyim birde çocuklar rahatsızdı gece kusmalar yemek yemiyorlar bugünonlarda iyi cçok şükür :KK66:

bu sorun icin benim duydugum ac karna sabahleyin 2-3 kayisi yiyin su icin diyorlar. Sabah kalkar kalkmaz ben yarin litre su iciyorum, hergun kayisi tuketiyorum, bir gun elma yiyorum ertesi gun portakal. Sende portakal, greyfurt, elma filan ye canim
gecen agustos kilo vermeye calismistim benim basima gelmisti kilonun durmasi, bir hafta hic degismedi okadar dikkat ettigim halde, veremedim diye uzulmustum ama gene ayni dikkat ettim yedigime, sonraki hafta 1 kilodan fazla gitti. Hicbirsey degismedigi halde. Sabir ve pes etmemek cok onemli bizim icin

Kesinlikle canim onerilerini dikkate alicam :KK66:

[QUOTE yaşamdaicammm,: 0member: 661921"]Serpil ablam nerdesinnn :KK43:
ksrays ksrays
Geldim ttatlım yazdığım yazıyı göndermeden net duruyordu sanırım Wifi de problem vardı bugünddüzelmiş ama takipteyim birde çocuklar rahatsızdı gece kusmalar yemek yemiyorlar bugünonlarda iyi cçok şükür :KK66:[/QUOTE]

Bende seni merak ettim ablam :KK66:

Sabah
20150328_123215.jpg
2 çatal Sucuklu yumurta

Ogle
Bir kase mercimek corba
1 dilim tam tahilli ekmek

Ara
Bir isirik cikolata

Aksam
Yarim palamut
bol yesillik