Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazilarida cikarir yazmis nettr kafam karsti eniyisi muz yemym kuzum haklsn
Nane
Şişkinliğe ve gaza iyi gelir.
Kas spazmlarını rahatlatır.
Mide bulantısını geçirir.
Vücudun ısınmasını sağlayarak terlemeye yardımcı olur.
@zayiflicammm ben salatamda hep kullanırım, bak şişkinliğe de iyimiş tatliş
Canlar ben geldim burada herkes bana şişko diyor. Şişko gel şişko git buda beni hirslandiriyor yani anlayacağiniz bu sayede hic diyet dışına cikmadim
Bünye meselesi kimisini çıkarıyor olabilir
ama tam tersi durumda da muz önerilir
bence yağ durumuna dikkat et, bünyen şaşırsın, kilo vermeye devam inşallah
bazı dönemler duruyor malesef ama bu dönemlerde daha azimli olacağız kızlar
pes etmek yok
bu sorun icin benim duydugum ac karna sabahleyin 2-3 kayisi yiyin su icin diyorlar. Sabah kalkar kalkmaz ben yarin litre su iciyorum, hergun kayisi tuketiyorum, bir gun elma yiyorum ertesi gun portakal. Sende portakal, greyfurt, elma filan ye canimCanlar kilo durursa ne yapicaz ne caresi var bu wc sorunu sanki kilo durdurcak diye korkuyorum
bu sorun icin benim duydugum ac karna sabahleyin 2-3 kayisi yiyin su icin diyorlar. Sabah kalkar kalkmaz ben yarin litre su iciyorum, hergun kayisi tuketiyorum, bir gun elma yiyorum ertesi gun portakal. Sende portakal, greyfurt, elma filan ye canim
gecen agustos kilo vermeye calismistim benim basima gelmisti kilonun durmasi, bir hafta hic degismedi okadar dikkat ettigim halde, veremedim diye uzulmustum ama gene ayni dikkat ettim yedigime, sonraki hafta 1 kilodan fazla gitti. Hicbirsey degismedigi halde. Sabir ve pes etmemek cok onemli bizim icin
Geldim ttatlım yazdığım yazıyı göndermeden net duruyordu sanırım Wifi de problem vardı bugünddüzelmiş ama takipteyim birde çocuklar rahatsızdı gece kusmalar yemek yemiyorlar bugünonlarda iyi cçok şükür [/QUOTE]
Ayrıca akşam misafirlikteydik su böreği çekirdekcçerez hiçbirini yemedim sadece aaçık şekersiz bir çay içtim