82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

bende sabah tartildim kilo aldi gosteriyor 1 kilo hemde :) iki gundurde az yiyorum hic abarti yapmadim, neyse onemsemeyecegim, devam ayni sekilde bu ay sonuna kadar

Wuuuuu kızlar bu trambolin harika hayatımda bu kadar yorulup terlememistim çok eğlenceli inşallah bıkmadan devam ederim ayrıca çok acil sporcu sütyeni almam lazım aranızda kullanan varmı önerilerinizi bekliyorum bu şekilde zıplamak zararlı
Birde 15 dk trambolinde zıplamak 1 saat yürüyüş yapmakla aynıymış artık kilo vermek istiyorummm:KK49::KK49::KK73:

Wuuuuu kızlar bu trambolin harika hayatımda bu kadar yorulup terlememistim çok eğlenceli inşallah bıkmadan devam ederim ayrıca çok acil sporcu sütyeni almam lazım aranızda kullanan varmı önerilerinizi bekliyorum bu şekilde zıplamak zararlı
Birde 15 dk trambolinde zıplamak 1 saat yürüyüş yapmakla aynıymış artık kilo vermek istiyorummm:KK49::KK49::KK73:

Ben kullaniyorum canim normal camasir satilan yerler degilde spor kiyafetler satilan yerden alirsan daha iyi olur öbürleri güzel olmuyor toplamiyor

Süpermiş tatlım yavv :KK76::KK76:
bende istiyoyummmm:KK49::KK49:

e, post: 40148164, member: 662015"]Ben kullaniyorum canim normal camasir satilan yerler degilde spor kiyafetler satilan yerden alirsan daha iyi olur öbürleri güzel olmuyor toplamiyor[/QUOTE]

Kullanışlımi bari fiyatları hiçte ucuz değilmiş araştırdım biraz

Canlar biz aydere gidiyoruz ailecek bende isten izin aldim babaminda tatili vardi oraya gtme karari aldik yarin aksam donucez simdi cikicaz yola:KK66: ama asla diyeti bozmam merak etmeyin tam gaz ileri :KK66:

Sabah
20150325_142609.jpg

aksam
Bi kase tarhana corbasi
patlican salatasi
1 dilim ekmek

öglen Ara ogun olarak
1 tane eetimek
Bi kase yogurt

spor
5000 adim attim
100.kere ip atlama
50 kere mekik

su2.5 :KK66:

Hayırlı yol"zayiflicammm, post: 40149566, member: 661921"]Canlar biz aydere gidiyoruz ailecek bende isten izin aldim babaminda tatili vardi oraya gtme karari aldik yarin aksam donucez simdi cikicaz yola:KK66: ama asla diyeti bozmam merak etmeyin tam gaz ileri :KK66:[/QUOTE]
Hayirli ypkculuklar

Sabah
mandalina büyüklüğünde 2 pogaca
2 zeytin

Ogle
Tavuklu kabak yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt

Ara
3 ceviz
yarım çay bardagi sut

Aksam
1 tabak kabak yemegi
3 kaşık cacık
1 dilim ekmek 2 zeytin

100 mekik
30 dk adim
50 ip
15 dk trambolin birazdan yine yapicam

2.5 lt su

Cok guzelmis ablacim, iyi sporlarrrr

Sabah 09.15
2 dilim peynir
5 adet zeytin
yarım domats
2 dilim tahıllı ekmek

Öğlen 13.15
yayla çorbası yrm. por.
sulu köfte 4 adet
salata

Ara öğün 15.30
sade türk kahvesi

Ara öğün 17.30
Yoğurt-kornflakes ile

Akşam 20.00
Balık-salata :21:

Ara öğün
Yeşil elma

su 2,5-3 lt
1.20 dk tempolu açık hava yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
kas uzatma hareketler

:KK49::KK49::KK76::KK76::KK37:
Menun guzel. Meyve de eklersen harika olur. Yeterli beslendigin icin yaglardan verirsin :KK50::KK49:Hoppa

e, post: 40148164, member: 662015"]Ben kullaniyorum canim normal camasir satilan yerler degilde spor kiyafetler satilan yerden alirsan daha iyi olur öbürleri güzel olmuyor toplamiyor

Kullanışlımi bari fiyatları hiçte ucuz değilmiş araştırdım biraz[/QUOTE]
Evet öyle malesef canim ama ucuzlarida hicbir ise yaramiyor

Gunaydin gunaydin gunaydin guzeller
Dun aklima tuvalet sorunu icin bir cozum geldi. Siz de biliyorsunuzdur ama aklimiza gelmemisti. Evet soyluyorum: asma yapragi :-) yanlis duymadiniz, asma yapragi insani fena halde tuvalete cikarir kizlar. Deneyin gorun hani dolma yapinca :KK70:

Günaydın kızçeler :KK68:
mutlu, sağlıklı, kiloların gittiği enerji dolu bir gün olsun :KK49:

sabah yürüyüşü yapıldı 25 dk tempolu
kahvaltı lıght süt 100 ml + kornflakes :kk77:

Gunaydin gunaydin gunaydin guzeller
Dun aklima tuvalet sorunu icin bir cozum geldi. Siz de biliyorsunuzdur ama aklimiza gelmemisti. Evet soyluyorum: asma yapragi :-) yanlis duymadiniz, asma yapragi insani fena halde tuvalete cikarir kizlar. Deneyin gorun hani dolma yapinca :KK70:

Bende yeşil kahve ve detoks çay öneriyorum
hem wc çıkıyosun hemde yağ yakıyor süperrrr
:KK76:

Bende yeşil kahve ve detoks çay öneriyorum
hem wc çıkıyosun hemde yağ yakıyor süperrrr
:KK76:
Ya o yesil kahveyi nasil iciyorsun cok tuhaf tadi :KK43: ben turk kahvesini sekersiz icebiliyorum mesela ama yesil kahveyi denedim cok tuhaf geldi tadi. Cayi bilemeyecegim, denemedigim icin.

X