- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
Bende 20 de evlendim 21 de hamile kaldım 22 de anne olmustum[/QUOTE]Yok yok olur mu dah 3 yılım var :)
Erken anne olmak cok güzel bi duygu cocuklarıda cok seviyorum , rabbim yavrularınızı size bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 20 de evlendim 21 de hamile kaldım 22 de anne olmustum[/QUOTE]Yok yok olur mu dah 3 yılım var :)
Cok iyi olmus abla, Allah bagislasin. İkizler kiz mi erkek mi?Benimde anneannemin varmis 7 yasinda vefat etmissler ama annemin tarafindan akraba olan ikizlerimiz cok neneden toruna gecermis diye duymustum gercektende annemi atladi bana nasip oldu
Annem ilk kizim 2 yasindayken bi tane daha yap beraber buyur dedi cok soyleyledi kafama yatti ama ilk kontrole gitmeden gorumcemlere felan ikiz gibi geliyor dedim icime dolmus 1 aylikken belli oldu anneme tl actim dediki kiz bensana pespese buyur dedim de boylemi dedim diye gulmustu anlayacagin ucuncu de aradan cikmis oldu Allahin hikmeti iste
Nesinden korkuyormus karninin buyuklugunden mi acaba hahaha
Eki Görüntüle 1458340 Kızlar ıspanaklı kofteler fırından çıktı ve çocuklarda bayıldı bende denemek için az yapmıştım çocuklar yine istedi ben şimdi kalan ispanaklarida yapi cam
Ispanaklar yıkanırken giden suya çok açıyorum ama değdi şiddetle oneriyorum
Kahvaltı-
•1 haslanmıs yumurta
•2 dilim salatalık
• sekersiz cay
•1 dilim ekmek
Öğle-
•1 adet tavuk but
• light yoğurt
Aksam-
• 2,3 yemek kaşığı taze bakla
•1 kase mantar corbası
•Çoban salata
2,5litre su
(Çocuklarla aynı tempoda olunca haliyle arkalarından kosustura kosustura sporda yapmıs oluyorum)
Hosgeldinnnn gozumuz telefonda kaldiiiMisss gibiiii gözüküyor bende cok begendim ablam ellerine saglik
Yokk ne evliliği daha 3 yılım var okul öncesi öğretmeni adayıyım o yüzden çocuklar deyiverdimMenun guzel kuzum sen 20 yasnda deilmiydin evlimsn cocugun mu var bu yasta
rejim olayı 73.9 u gormemle basladı tartıda en son tartıldıgımda 72.2 ıdı oda buraya yazdıgım ılk gun tartılmıstık .. hedef kılom mayıs ayına kadar 65 sonrası ıcın de 60-58 kılo cıvarı 65 ten sonrası ıcın cok bır acelem yok acıkcası net bır tarıhım yokk
Kahvalti
1 yumurtayla menemen
2 dilim tam bugday
2 zeytin
Ara
2 çatal peynir
1 lokma ekmek
1 çatal kabak tatlısı
Öğle
4 ıspanak köfte
3 kaşık yoğurt
Akşam
3 ıspanak köfte
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
3lt şu
1 saat spor
Yokk ne evliliği daha 3 yılım var okul öncesi öğretmeni adayıyım o yüzden çocuklar deyiverdim
Hosgeldinnnn gozumuz telefonda kaldiii
Tatlim ben icine 2 kasik lor peyniri de kattım daha lezzetli oldu
Yokk ne evliliği daha 3 yılım var okul öncesi öğretmeni adayıyım o yüzdeb çocuklar deyiverdimMenun guzel kuzum sen 20 yasnda deilmiydin evlimsn cocugun mu var bu yasta
şimdilik zor ama okulum bitsin bana ait bir sınıfım olsa daha rahat olur diye düşünüyorum :)Anladim kuzum sonradan okudum cok guzel meslegn var
Yokk ne evliliği daha 3 yılım var okul öncesi öğretmeni adayıyım o yüzdeb çocuklar deyiverdim
şimdilik zor ama okulum bitsin bana ait bir sınıfım olsa daha rahat olur diye düşünüyorum :)
Aa kimler öğretmenSende ogretmensin 3 tane ogretmen olduk
Oğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pekçok severimmmBen ikizim(demlicaykeyfi) sen
Branşınız tam olarak ne acaba hocamBen ikizim(demlicaykeyfi) sen