- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
@zayiflicammm muhasebeBranşınız tam olarak ne acaba hocam
demlicaykeyfi inilizce olmasi lazim yanlis bilmiyorsammm dimi kizlar nirdesinizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@zayiflicammm muhasebeBranşınız tam olarak ne acaba hocam
@zayiflicammm muhasebe
demlicaykeyfi inilizce olmasi lazim yanlis bilmiyorsammm dimi kizlar nirdesinizzz
Oğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pekçok severimmm
@zayiflicammm muhasebe
Bende gidiyorum yatmaya yalniz kaldim buralardaaa
Haslanmis nohut dicektin heralde yanlislik olmus kuzummm[/QUOTE]Haşlanmış ayiflidi cekti post: 40007865, member: 661921"]Sabah
- Tavuklu kekimden 2 adet yedim
- bi bardak ayran
Öğlen
Akşam
- Yarim muz
- turk kahvesi sekersiz
- 1 kase yogurt corbasi
- 2 yemek kasigi haslanmis yogurt
- bir dilim tahil ekmek
Spor
- 4000 adim attim yuruyus
- yarim saat bisiklet
Su 2.5 litre
canim cogunluk nasil isterse oyle yapalim, uyum saglarim size. Sagol cok dusuncelisin canimOyle dusunmemistim ama fikrimi soyledim sanki daha iyi olur gibime geldi istemezsen eger yagmurda ne dusunur bilmem ama yapmayiz kuzum
gitmeeeeeee, daha cok erken degilmiCanlar ben bugun erken ise gidicem oglen cikicam hemen gelrm öpüyorum sizi
Yok canim, estagfirullah, olur mu oyle sey. Kahvalti yapinca gecer insallah mide bulantisi.Günaydın hanimlarrr
erken uyanınca 1 ogün fazla yiyorum diye biraz daha yatayim dedim aksilik bugün sanki bir anormallik var kapı susmadı mübarek çocuklar desen bu sabah costular oğlan ortalığı birbirine katmış yatağa bir girip bir çıkmaktan sarhoş gibi olmuşum ve midem de çok bulanıyor hiç uyumasaydim daha iyiydi neyse canlar sabah sabah şisirdım kafanızı....
birde ben iki gündür kendimi kilo almış gibi hissediyorum nedenidir acep