Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar merhabaaa :) bende gelemedim bugün bir haftadir parmaklarim agriyordu hicbisey yapamiyodum agri dün spordan sonra bilegime gecti dayanamadim acile gittik simdi operasyon yapmamiz lazim dedi
neyin varmis kuzum cok gecmis olsun
Sinir sıkısmıs alinmasi gerekiyormus ne alakaysa. Telefonu bile tutamiyorum adam bana bi agri kesici yapti gönderdi. İnsan ölse umurlarinda bile olmucak
Canim bende icemezdim midem bulanirdi resmen ama limonlu melissali falan olanlarla alistim limonda tuketmezdim simdi suyla iciyorumBende yesil cay icmeye çalışıyorum cok faydali ama tadi iyi degil
Menum super abla aksam yemege yarin sna geliyorum
Buyur gel tatlim basimin ustunde yerin var
Canim bende icemezdim midem bulanirdi resmen ama limonlu melissali falan olanlarla alistim limonda tuketmezdim simdi suyla iciyorum
Ben daha yemekten kismaya baslamadim bakalim bu hafta az versem gaza gelirim
Aa gecmis olsun canim. Ne tarz bir operasyonmus, ne zaman olacakCanlar merhabaaa :) bende gelemedim bugün bir haftadir parmaklarim agriyordu hicbisey yapamiyodum agri dün spordan sonra bilegime gecti dayanamadim acile gittik simdi operasyon yapmamiz lazim dedi
Yesil cay limonlu daha faydali oluyormus canlarBende en iyisi limon skym ben aktardan aldim kendim demliyorum ama biraz aci oluyo seninki poset caymi
Yesil cay limonlu daha faydali oluyormus canlar
[QUOTEzayiflicammm, post: 39957603, member: 661921"]Sagol ablacimmm söylemen yeter
usteki yaziyi anlamadim ablam
Ben nane limonlu sallama cay aliyorum bitek onu icebiliyorumYesil cay limonlu daha faydali oluyormus canlar
Bende anlamadim
Duzelttim canim
bende size sorucaktim ben buraya yazarken hooop diye cubuk yukari cikiyor yazdiklarim karman corman oluyor sizdede oluyormu ben problem yaşıyorum yazarken klavyeyi degistim yine aynisi oluyor cok ugrastim duzeltemedim acaba nedendir bir bilginiz varmi kizlar
Aynen gecmis olsun arkadasimiza Rabbim tez zamanda iyilestirsin insallahMakbuleye cok uzuldum canlar
Tamam kuzum ozmn istersen sen yazma ellerin aciyosa kiyamam keske daha cok ilgilenselerdi ya cok üzüldüm ALLAH sifa versin dikkat et kendine kuzum