Adam kapkara oldu bir anda kuzu.Salağa yatmış bence adam yaso ,ay iyi farketmissin kuzu
Ayrıca ben arabadan anlamam, ama ince ayrıntıları hemen farkederim.Salağa yatmış bence adam yaso ,ay iyi farketmissin kuzu
Bilemiyor ki insanda kuzu valla ozaman oda kaldırıldı tabi yalandan birini arayıp sektirmediyse siz varsınız diye her ihtimal geliyor aklıma valla kimseye güven olmuyor.Adam kapkara oldu bir anda kuzu.
Hatta adama ben “hayırdır, bu aracın şasisini girip, başka arabayı mı ekspertize soktunuz?” dedim.
Adam arabayı aldığı adamı aradı, sektirdi durdu yanımızda kadın var demeden hemde.
O yüzden bilemiyorum.
Bir uçan birde kaçan kurtulmuyor senden yasom eferim haaaAyrıca ben arabadan anlamam, ama ince ayrıntıları hemen farkederim.
Ayyy çok iyi farketmişsiniz canımSözde ilanda ekspertiz raporu vardı. Hatta biz onunla kalmadık, burada şase nosundan yetkili bayiden soruşturduk. Sigorta şirketimizi aradık, soruşturduk. Polis arkadaşlar ayrı soruşturdular.
Hiçbir şey yoktu.
Dedik gidelim, bir de yerinde görelim. Motoru değişti demişlerdi, motoru yapan ustaya gittik. Adam eveledi geveledi.
Arabanın içinde sol orta iskelette bir aralık gördüm, Eşime gösterdim. Hadi dedik ekspertize gidelim.
Ekspertizde bize gönderilen ekspertizde olmayan her şey çıktı.
En son şaseye baktırdık, bingo yamukluk var. Hemde öndeki ucunda.
Anlayacağın ya adam salağa yattı ya da O da kazıklandı.
Noldu gene kızzz fufluyonnnnPufffff
Öylemiymişimm hiç haberimm yokkk çok sağol canısıÇocuğu kreşten almaya gitmiştim, yazamadım. Abla taşmışsın taşşşşş. Böyle anneanne mi olur yav sjsjjsjs
Günaydınlar nevoşcumGünaydın
ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeeePufffff
senin herifi değişiyoruz habern varmıGeldiiiiiiimmmmmnerde kalmıştık neler demişsiniz arkamdan
Laaan çok özledim siziiiiigelin burayaaa numda tüttünüğğğzzz
Günaydın
Günaydın
ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
git burdan
senin herifi değişiyoruz habern varmı
günaydın
Günaydın
Biliyordum böyle diyeceğini2 msj arasındaki farka bak
al işte
O kadar olsun amaAşkosuna tabisiii
Yaniii tabiisiO kadar olsun ama