Çalışmadan olmazAma nevroş benim böyle becerim yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmadan olmazAma nevroş benim böyle becerim yok ki
Şşşşşşttttt bekle ve görYoo dostum yooğgg
Bana bildirim bilem gelmedi nağlet kadinFark ettim. Madalya bildirimi geldi ama profilde bir icraat yok.
Sunum maşzemesi almam gerek değil miÇalışmadan olmaz
Gecmiş olsun amanitamJennam canim bugün misafir vardi ardindan migrenim tuttu boyun fitigi da bonusu oldu 40 dakkadir duşta sicak sudayim desem inanir miisn yarisma aklimdan ucmus saate bakinca hatrladim
Kadın düşmanlarına yollamıyorlar demek ki.Bana bildirim bilem gelmedi nağlet kadin
O zaman oylar sana dermisim hosgeldinnn bol bol oylar alacagin bir yarisma olsunEvett ilk kez katildim bakalim nasil olacak
Hiç denemedim ama lezzetli sevdimUfacık tefecik hmmm şırdan mı aldın yoksa
Sen önce ışık ve açıyı ayarlamaya çalış bence malzeme şart değilSunum maşzemesi almam gerek değil mi
Ulu amanati huzurundasin şuvan her kelimen aleyhine işliyor ona goreKadın düşmanlarına yollamıyorlar demek ki.
Hosbuldum asko inşallah oylar banaO zaman oylar sana dermisim hosgeldinnn bol bol oylar alacagin bir yarisma olsun
Hafta sonu yaparsam ayarlayabilirimSen önce ışık ve açıyı ayarlamaya çalış bence malzeme şart değil
Canim orişim sağolasinGecmiş olsun amanitam
Öyle her sunuma malzeme alsaydık ohoooooSunum maşzemesi almam gerek değil mi
Sunuma pamuksuyu koyman yeterli nasil fikirHosbuldum asko inşallah oylar bana
Var aklimda cilgin fikirler pamuksu fanlarini kazanmam lazimSunuma pamuksuyu koyman yeterli nasil fikir
İnşallah canımHafta sonu yaparsam ayarlayabilirim
Geçmiş olsun canım benim, sen iyi ol ,önemli olan oJennam canim bugün misafir vardi ardindan migrenim tuttu boyun fitigi da bonusu oldu 40 dakkadir duşta sicak sudayim desem inanir miisn yarisma aklimdan ucmus saate bakinca hatrladim
İyi akşamlar tatlım, rica ederim Hadi insallahİyi akşamlar canım ,çok teşekkürler etiket için, yeni aklıma geldi yarışmanın bu akşam açılacağı yazdım bir şey bakalım, nevoş sultan onaylayacak mı
Ben hep öyle düşünüyorum amaÖyle her sunuma malzeme alsaydık ohooooo