- 18 Kasım 2020
- 20.483
- 49.378
MerhabaKafam iyice karıştı, bi pastalardan bildirim geliyor bir buradan, pinpon topuna döndüm iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaKafam iyice karıştı, bi pastalardan bildirim geliyor bir buradan, pinpon topuna döndüm iyice
GeldimYok ortada
Sagol canim etiket icin
Aynen çözdüm bu işi hemso,artık buradakiler dusunsunSen hep yap onu bari
IrmikUn mu irmik mi
Yoo dostum yooğggBana bakın sunumlarda beni zorlamayın ufacık tefecik bir tarif aldım bir kezde ben kazanayım bırakın beeee
Sende sunum çalışBana bakın sunumlarda beni zorlamayın ufacık tefecik bir tarif aldım bir kezde ben kazanayım bırakın beeee
Ben yemem yutarim bu citiriVan yoresine ait bu tatliyi pisiricem ben
Eki Görüntüle 3138505
Ah birde yaninda olsann, tutamazsin kendiniBen yemem yutarim bu citiri
Jennam canim bugün misafir vardi ardindan migrenim tuttu boyun fitigi da bonusu oldu 40 dakkadir duşta sicak sudayim desem inanir miisn yarisma aklimdan ucmus saate bakinca hatrladim
Gecmis olsun yavruJennam canim bugün misafir vardi ardindan migrenim tuttu boyun fitigi da bonusu oldu 40 dakkadir duşta sicak sudayim desem inanir miisn yarisma aklimdan ucmus saate bakinca hatrladim
İyi akşamlar canım ,çok teşekkürler etiket için, yeni aklıma geldi yarışmanın bu akşam açılacağı yazdım bir şey bakalım, nevoş sultan onaylayacak mı
Parçalarım kiAh birde yaninda olsann, tutamazsin kendini
Ufacık tefecik hmmm şırdan mı aldın yoksaBana bakın sunumlarda beni zorlamayın ufacık tefecik bir tarif aldım bir kezde ben kazanayım bırakın beeee
Saol canm yarismada misin bu ay ?Gecmis olsun yavru
Fark ettim. Madalya bildirimi geldi ama profilde bir icraat yok.
Evett ilk kez katildim bakalim nasil olacakSaol canm yarismada misin bu ay ?
Ama nevroş benim böyle becerim yok kiSende sunum çalış