- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Yok yenirde lazanyada başka sankiYoğurtlu da yenir be abla yenmez mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yenirde lazanyada başka sankiYoğurtlu da yenir be abla yenmez mi?
Diyettesmisin yoksa çicemmmTam buğday unundan yada yulafli yapayim
Aynen süper olurTam buğday unundan yada yulafli yapayim
Evet bir haftadır ciceem,nişan var kuzenimin ona hazırlık aralıklı orucu deniyorumDiyettesmisin yoksa çicemmm
Kesin oylar yikilirAynen süper olur
Onda güzel kilo veriliyor kızçemde öyle kilo vermiştiEvet bir haftadır ciceem,nişan var kuzenimin ona hazırlık aralıklı orucu deniyorum
Bir haftadır abur cubur yemiyorum, ölüyorum ciceemmOnda güzel kilo veriliyor kızçemde öyle kilo vermişti
Yeme zaten canısı onun yerine meyve yada fındık ceviz filn ye daha iyiBir haftadır abur cubur yemiyorum, ölüyorum ciceemm
Kabul ediyorumYok yenirde lazanyada başka sanki
3 haftada alışıyorsun Frida’m, sabırBir haftadır abur cubur yemiyorum, ölüyorum ciceemm
Üstü beşamelli kaşarlı filannKabul ediyorum
Lazanya benimKabul ediyorum
O kadar alışmışım ki çok arıyorum ama dayanıyorum ciceem, nescafeyi de bıraktımYeme zaten canısı onun yerine meyve yada fındık ceviz filn ye daha iyi
Bugun 8 yasocan çok aşırı abur cubur yerken birden kesmek resmen yoksunluk3 haftada alışıyorsun Frida’m, sabır
İlk günler zor geliyorda sonra alışıyorsun bu tempoya,yeşil çay iç kahve yerine çok güzel ödem attırıyorO kadar alışmışım ki çok arıyorum ama dayanıyorum ciceem, nescafeyi de bıraktım
Al senin olsunLazanya benim
Canım çekiyooorÜstü beşamelli kaşarlı filann
Dukan birasinada başladım gül goncamİlk günler zor geliyorda sonra alışıyorsun bu tempoya,yeşil çay iç kahve yerine çok güzel ödem attırıyor
Olsada yesek şimdiCanım çekiyooor
Çok iyi oda çicem,khvaltıda bol maydonoz ye ödem attırıyor oda.Dukan birasinada başladım gül goncam
Off hic sevmiyorum gül goncam maydanozu biliyor musun yoksa suyunu Bile sıkardimOlsada yesek şimdi
Çok iyi oda çicem,khvaltıda bol maydonoz ye ödem attırıyor oda.