- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Cidden mi diyet yaparken o kadar çok yedim ki artık,üzerine limon sıkıyordum.Off hic sevmiyorum gül goncam maydanozu biliyor musun yoksa suyunu Bile sıkardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden mi diyet yaparken o kadar çok yedim ki artık,üzerine limon sıkıyordum.Off hic sevmiyorum gül goncam maydanozu biliyor musun yoksa suyunu Bile sıkardim
Aslında çok sağlıklı ama belki zorlamam lazım hiç benlik değil boğazıma kaçıyorCidden mi diyet yaparken o kadar çok yedim ki artık,üzerine limon sıkıyordum.
Tecrübe ile sabit kuzu, belli bir süreden sonra hiç istemiyorsun. Özellikle verdiğin kiloyu görünce hiç aklına bile gelmiyor.Bugun 8 yasocan çok aşırı abur cubur yerken birden kesmek resmen yoksunluk
Sağlıklı aslında da diğer sıkıntı varsa zorlama istersen,ekmeği kes yada yersen tam buğday yada çavdarlı ekmek tüket.Aslında çok sağlıklı ama belki zorlamam lazım hiç benlik değil boğazıma kaçıyor
Yasocum senin nasıl gidiyor kilo verme işin vki indimi biraz dha.Tecrübe ile sabit kuzu, belli bir süreden sonra hiç istemiyorsun. Özellikle verdiğin kiloyu görünce hiç aklına bile gelmiyor.
O yüzden zaten inat ettim ya yasocan off kendimi çok kötü alistirmisim abur cubura yaaa bazen çikolata saatim geliyor şu içiyorumTecrübe ile sabit kuzu, belli bir süreden sonra hiç istemiyorsun. Özellikle verdiğin kiloyu görünce hiç aklına bile gelmiyor.
İndi ablam, doktorun istediğinin altındayımYasocum senin nasıl gidiyor kilo verme işin vki indimi biraz dha.
Dayanicam gül goncam, açlıktan ölmedim nasilsaSağlıklı aslında da diğer sıkıntı varsa zorlama istersen,ekmeği kes yada yersen tam buğday yada çavdarlı ekmek tüket.
Süper o zaman tebrikler sana, ir top çiklat normal yani arada yesende olur.İndi ablam, doktorun istediğinin altındayım
Ama diyeti tam bırakmadım, nadiren bir top çiklat yiyorum.
Saatleri değiştirmedim, 2 öğün beslenmeye de devam
İlk başta zor tabide zamanla alışıuotsun ondadaDayanicam gül goncam, açlıktan ölmedim nasilsa
Muhteşem ötesi isteyince herşey oluyor valla yasocanİndi ablam, doktorun istediğinin altındayım
Ama diyeti tam bırakmadım, nadiren bir top çiklat yiyorum.
Saatleri değiştirmedim, 2 öğün beslenmeye de devam
Evde kayısı-hurma gibi kuru meyve bulundur kuzu. Çikolata isteğini kesiyor, özellikle hurma.O yüzden zaten inat ettim ya yasocan off kendimi çok kötü alistirmisim abur cubura yaaa bazen çikolata saatim geliyor şu içiyorum
canim annemlerdeydim çok giremedim ..bı gidiyiiiii bi geliyiiiiii ikincilik
Aynen alışıyorum çicemmmmİlk başta zor tabide zamanla alışıuotsun ondada
Ayy hurmayada bayılırımEvde kayısı-hurma gibi kuru meyve bulundur kuzu. Çikolata isteğini kesiyor, özellikle hurma.
Kahve yanında günde 1 tane yersin.
Çok nadir yiyorum onu da, canım istemiyor artık.Süper o zaman tebrikler sana, ir top çiklat normal yani arada yesende olur.
2 öüğn daha iyi aslında
Aynen öyle kuzu, yeter ki isteMuhteşem ötesi isteyince herşey oluyor valla yasocan
Dilediğiniz gibi düşünerek hareket edebilirsiniz.Oylama yapmam için bildirim gelmiş. Hayatımda hiç et yemediğim için, yapılan yemeklerin hiçbirinin tadı hakkında fikrim yok. Şimdi oy versem kul hakkına girmiş olur muyum diye düşünüyorum. Sadece Tokat yöresine ait cevizli şeyden yedim.
Ve bir sürü güzel görünen şey yapılmış.
Neye göre oy veriliyor, sadece sunuma bakmam, insanlara haksızlık olur mu?
Yoksa benim kullanacağım bir oyun çok da önemi yok ve ben mi gereksiz abarttım durumu bilemedim.