• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Aslında çok sağlıklı ama belki zorlamam lazım 🥺 hiç benlik değil 🥺 boğazıma kaçıyor 😕
Sağlıklı aslında da diğer sıkıntı varsa zorlama istersen,ekmeği kes yada yersen tam buğday yada çavdarlı ekmek tüket.

Tecrübe ile sabit kuzu, belli bir süreden sonra hiç istemiyorsun. Özellikle verdiğin kiloyu görünce hiç aklına bile gelmiyor.😁
Yasocum senin nasıl gidiyor kilo verme işin vki indimi biraz dha.

Tecrübe ile sabit kuzu, belli bir süreden sonra hiç istemiyorsun. Özellikle verdiğin kiloyu görünce hiç aklına bile gelmiyor.😁
O yüzden zaten inat ettim ya yasocan 🥳 off kendimi çok kötü alistirmisim abur cubura yaaa🙈 bazen çikolata saatim geliyor şu içiyorum 🤣

Yasocum senin nasıl gidiyor kilo verme işin vki indimi biraz dha.
İndi ablam, doktorun istediğinin altındayım 😁
Ama diyeti tam bırakmadım, nadiren bir top çiklat yiyorum.😁
Saatleri değiştirmedim, 2 öğün beslenmeye de devam😁

Süper o zaman tebrikler sana, ir top çiklat normal yani arada yesende olur.
2 öüğn daha iyi aslında

Muhteşem ötesi🤲💜🥰 isteyince herşey oluyor valla yasocan💜🥰😍🤩🍒🍒😘

O yüzden zaten inat ettim ya yasocan 🥳 off kendimi çok kötü alistirmisim abur cubura yaaa🙈 bazen çikolata saatim geliyor şu içiyorum 🤣
Evde kayısı-hurma gibi kuru meyve bulundur kuzu. Çikolata isteğini kesiyor, özellikle hurma.
Kahve yanında günde 1 tane yersin.😍

Oylama yapmam için bildirim gelmiş. Hayatımda hiç et yemediğim için, yapılan yemeklerin hiçbirinin tadı hakkında fikrim yok. Şimdi oy versem kul hakkına girmiş olur muyum diye düşünüyorum. Sadece Tokat yöresine ait cevizli şeyden yedim.
Ve bir sürü güzel görünen şey yapılmış.
Neye göre oy veriliyor, sadece sunuma bakmam, insanlara haksızlık olur mu?
Yoksa benim kullanacağım bir oyun çok da önemi yok ve ben mi gereksiz abarttım durumu bilemedim.

Oylama yapmam için bildirim gelmiş. Hayatımda hiç et yemediğim için, yapılan yemeklerin hiçbirinin tadı hakkında fikrim yok. Şimdi oy versem kul hakkına girmiş olur muyum diye düşünüyorum. Sadece Tokat yöresine ait cevizli şeyden yedim.
Ve bir sürü güzel görünen şey yapılmış.
Neye göre oy veriliyor, sadece sunuma bakmam, insanlara haksızlık olur mu?
Yoksa benim kullanacağım bir oyun çok da önemi yok ve ben mi gereksiz abarttım durumu bilemedim.
Dilediğiniz gibi düşünerek hareket edebilirsiniz.

Back