- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.168
O zaman biraz inceleyip üç tane belirleyeyim ben de. Teşekkür ederimDilediğiniz gibi düşünerek hareket edebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman biraz inceleyip üç tane belirleyeyim ben de. Teşekkür ederimDilediğiniz gibi düşünerek hareket edebilirsiniz.
Halledesin sen çicemmm merak etme,tarçınlı türk kahveside çok güzel zayıflatıyor pişince içine hindistan cevizi yağı katıyorsun.Ben onunla kilo vermiştim.Aynen alışıyorum çicemmmm
Alışıyorsun artık yememeyede ondanÇok nadir yiyorum onu da, canım istemiyor artık.
Rica ederim, kolay gelsin.O zaman biraz inceleyip üç tane belirleyeyim ben de. Teşekkür ederim
yaşasın azimli kadınlarAynen öyle kuzu, yeter ki iste
Kahvenin linkini koydum çicemmm dene bunu bence çok faydasını göreceksinyaşasın azimli kadınlar
Sonuçlar ne zaman belli oluyor. Oyumu kullandımRica ederim, kolay gelsin.
Halledesin sen çicemmm merak etme,tarçınlı türk kahveside çok güzel zayıflatıyor pişince içine hindistan cevizi yağı katıyorsun.Ben onunla kilo vermiştim.
Alışıyorsun artık yememeyede ondan
Belli oldu bile canım,anketlere onikide bitecekSonuçlar ne zaman belli oluyor. Oyumu kullandım
Çok teşekkür ederim canımın içiKahvenin linkini koydum çicemmm dene bunu bence çok faydasını göreceksin
Kim kazandı? İnşallah o kiraz yapraklı sarmalar ve minik kavunlu dolmalar da dereceye girmiştirben galiba sarma dolma seviyorum genel manadaBelli oldu bile canım,anketlere onikide bitecek
Ekşili köfte birinci oldu canımKim kazandı? İnşallah o kiraz yapraklı sarmalar ve minik kavunlu dolmalar da dereceye girmiştir
Rica ederim çicem bundan iç bir kaç gün sonra hafiflediğini ve yağ yaktığını göreceksin wc'de ..Çok teşekkür ederim canımın içi
Sonuç bu gece açıklanıyor, ama erkenden belli oldu. Ekşili köfte kazandı.Sonuçlar ne zaman belli oluyor. Oyumu kullandım
Kim kazandı? İnşallah o kiraz yapraklı sarmalar ve minik kavunlu dolmalar da dereceye girmiştirben galiba sarma dolma seviyorum genel manada
Ödüllerden niye bildirim geldi
Nevoş
Ödüm patladı konu başlattı diye bildirim görünce
Bende dedim herhalde hepimize ödül vereceklerÖdüm patladı konu başlattı diye bildirim görünce