- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Maalesef kız Peripelya bunun üzerine o kadar konusuldu ki, görünce kokusu burnuma geldiSen Barım uyma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef kız Peripelya bunun üzerine o kadar konusuldu ki, görünce kokusu burnuma geldiSen Barım uyma
Tüü Allah seniiiiMaalesef kız Peripelya bunun üzerine o kadar konusuldu ki, görünce kokusu burnuma geldi
Onları aldı sostan 1 gün ayrı bir fanusun içinde bekletti. Sonuç buGördüm gördüm. Hiç hayallerimdeki gibi değildi. Ben balonumsu mantılar hayal etmiştim.
EvetBildirim mi o?
Öyle ölmezdim füze atsaydinOnları aldı sostan 1 gün ayrı bir fanusun içinde bekletti. Sonuç bu
Neyse beni ilgilendiren bi şey değil
Tamam sustum. Ben istiyorum ki namın yürüsünÖyle ölmezdim füze atsaydin
Ben unuttum. Neden bahsediyorlar anlamıyorum.Öyle ölmezdim füze atsaydin
Margaret Hale giderken bir kez daha kazansın istedik. Öyle uğurlayalımNeyse beni ilgilendiren bi şey değil
Birazda benim mantılarla dalga geçin özellikle sunum örtümleÖyle ölmezdim füze atsaydin
Darısı topunuzun başına sizden başka türlü kurtuluş yokMargaret Hale giderken bir kez daha kazansın istedik. Öyle uğurlayalım
Hala ne diyüürrrr rezil kepaze ettinTamam sustum. Ben istiyorum ki namın yürüsün
Sen bizden önce olursunDarısı topunuzun başına sizden başka türlü kurtuluş yok
Benden kurtulman zorDarısı topunuzun başına sizden başka türlü kurtuluş yok
Sende benim gibisin illa kullanmalıyız abla gerekli olsada olmasada uysada uymasadaBirazda benim mantılarla dalga geçin özellikle sunum örtümle
Ben bunu nasıl yaptım yaAma kullanmasam içimde kalacak diye düşündüm. Ne bileyim içime oturacak
Çorbalar - Yoğurtlu Mantı Çorbası
Bence çok kötü yaSende benim gibisin illa kullanmalıyız abla gerekli olsada olmasada uysada uymasada
Ama senin örtün gayette iyi bence kötü durmuyor
Allah razı olsun ha bu arada arkadaşlar abartıyor 5 gün beklemedi birgün bekledi 5 gün bekleseydi kafam kadar olurlardı valla 1 gün neysem sen onlara bakmaBen unuttum. Neden bahsediyorlar anlamıyorum.
Artık kullanmıyorsun değil mi?Bence çok kötü ya