- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Canooooooooo kaçıyorum beeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canooooooooo kaçıyorum beeen
Öyle görünüyor.Mantı demek az Mavişim,sevgili Mantı efendi diyelim
Mantı demek az Mavişim,sevgili Mantı efendi diyelim
Hadi birinci olayım aminİkinci bildirim geldi
Ben hala anlamadım ki. Pişmiş mantı bekleyince şişiyor mu? Bozulmuş mu? Mantıyı yapınca yemeden beş gün nasıl durabildin? Ya mantılar nasıl şişti?Sen bakma arkadaşlara litfeeen kapat gözünü kulağını nolııırrrr
Resim attım az önceBen hala anlamadım ki. Pişmiş mantı bekleyince şişiyor mu? Bozulmuş mu? Mantıyı yapınca yemeden beş gün nasıl durabildin? Ya mantılar nasıl şişti?
İşte biz eğleniyoruzBen hala anlamadım ki. Pişmiş mantı bekleyince şişiyor mu? Bozulmuş mu? Mantıyı yapınca yemeden beş gün nasıl durabildin? Ya mantılar nasıl şişti?
Bak kafası karıştı garibimiiin ben sana dinleme dedimBen hala anlamadım ki. Pişmiş mantı bekleyince şişiyor mu? Bozulmuş mu? Mantıyı yapınca yemeden beş gün nasıl durabildin? Ya mantılar nasıl şişti?
Detaylar önemli yol gösteriyorum.Birde okla göstermiş Allah seni ne etmeye canoyaa
GıcıkkkdiksınnnnnnnnnsssDetaylar önemli yol gösteriyorum.
Fotografın kokusu var
Gıcıkkkdiksınnnnnnnnnsss
Sen Barım uymaFotografın kokusu var
Allah malum ediyorFotografın kokusu var
Biz de anlamadık canım,sır kapısıBen hala anlamadım ki. Pişmiş mantı bekleyince şişiyor mu? Bozulmuş mu? Mantıyı yapınca yemeden beş gün nasıl durabildin? Ya mantılar nasıl şişti?
Gördüm gördüm. Hiç hayallerimdeki gibi değildi. Ben balonumsu mantılar hayal etmiştim.Resim attım az önce
Sen Barım uyma