- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
Bana göre nereli hissedersen oralısındır.Buralıyım canım ama çoğunluk dışarıda yaşadım. Babam şeker fabrikasında şefti. Ondan 9 yıl babamdan kaynaklı Erzurum'da yaşadım. Sonra evlenince eşimden kaynaklı 17 yıl dışarıda kaldım. 26 yıl dışarıda 15 yıl burada yaşadım. Üç yıldır buradayım. Ondan buralı sayılır mıyım bilmiyorum
Allah daha iyi etsin aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Allah gönlüne göre versin canımBana göre nereli hissedersen oralısındır.Ben de 2019da geldim tekrar buraya, eşimin işi yüzünden. Normalde hep kaçtım buradan ama işte adam tuttu getirdi ki kendisi de buralı değil. Hayalim memur olup Eskişehire atanmakti ama o da zor. Bakalım artık.
Öyle olmasını umut ediyoruzAllah daha iyi etsin aşkom
İnşallah umutlarımız boşa çıkmazÖyle olmasını umut ediyoruz
Allah sabr versinBekliyoruz bakalım
Ben de akrabaları bayram seyran dışında görmemeye çalışıyorum. Belki akrabalarım olmasa severdim ben de.Allah gönlüne göre versin canım
Ben hep dışarıda yaşadığım için akraba, eş dostla bağlarım çok kuvvetli değil. Daha doğrusu dozunu ayarlayabildim.
Ailem yok zaten.
Kendime farklı bir şehirdeymiş gibi çevre ediniyorum. Bizim burası merkezden birazda farklı. Öyle olunca ben seviyorum burayı
İşte çevrendeki insanlar orayı sevip sevmemeyi çok etkiliyorBen de akrabaları bayram seyran dışında görmemeye çalışıyorum. Belki akrabalarım olmasa severdim ben de.Neyse gömmeyeceğim. Kenar mahallesinde doğup büyüyüp, merkezde yaşayınca bir de böylesi bir sülaleye sahip olunca sevemiyorsun işte. Mesela liseye kadar şehri yaşadığım mahalleden ibaret sanardim, kız çocuğu olduğum için. Hala doğru dürüst bilmem şehri, güya buraliyim. Artık bilmek istemiyorum.
İnşallah tekrar gitmek nasip olur hayırlısı ile.
Biz de tam pandemiyle geldik, hatta geldik ertesi gün şehirlerarası seyahatler yasaklandı.İşte çevrendeki insanlar orayı sevip sevmemeyi çok etkiliyor
Bende çok bilmiyorum. 17 yıl dışarıda kaldım. Geldiğimde ancak anne, kv, elti, görümceSonra buraya gelince pandemi Bir yıldır biraz keşfetmeye başladım.
Hakkınızda hayırlısı
Olmadım ama olmam lazımBiz de tam pandemiyle geldik, hatta geldik ertesi gün şehirlerarası seyahatler yasaklandı.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Sen bir ara ameliyat olacaktın, oldun mu? Nasılsın?
İnşallah sorunsuz bir şekilde çözülür durum. Yapabileceğim bir şey olursa burada olduğumu biliyorsun.Olmadım ama olmam lazımO zaman iyi ki olmamışım çünkü işin boyutu değişti. Biraz büyüdü O zaman olsam şimdi yine olmam gerekecekti.
Pek iyi değilim ama mecburen 3-5 ay daha bekleyeceğim
Çok teşekkür ederim canımİnşallah sorunsuz bir şekilde çözülür durum. Yapabileceğim bir şey olursa burada olduğumu biliyorsun.
İnşallah.Çok teşekkür ederim canım
Birgün görüşmek nasip olur inşallah
Birgün beraber açılırızİnşallah.Ben sınav sebebiyle eve kapanmıştim. Yeni yeni aciliyorum.
Açılalım tabi ya.Birgün beraber açılırız
Eşin ne iş yapıyor? Belki umut vardır. Ben bile umudumu kaybetmiyorum.Ben de akrabaları bayram seyran dışında görmemeye çalışıyorum. Belki akrabalarım olmasa severdim ben de.Neyse gömmeyeceğim. Kenar mahallesinde doğup büyüyüp, merkezde yaşayınca bir de böylesi bir sülaleye sahip olunca sevemiyorsun işte. Mesela liseye kadar şehri yaşadığım mahalleden ibaret sanardim, kız çocuğu olduğum için. Hala doğru dürüst bilmem şehri, güya buraliyim. Artık bilmek istemiyorum.
İnşallah tekrar gitmek nasip olur hayırlısı ile.
Ben bile ne demek kızEşin ne iş yapıyor? Belki umut vardır. Ben bile umudumu kaybetmiyorum.
Onun eşi Antepli ondan dolayı Antep'teBen bile ne demek kızEşim ancak ben bir yere atanırsam şehir değiştirebilir. Tüm umutlarım bana bağlanmış durumda. Hayırlısı olsun ya.
İşi daha zormuş evet.Onun eşi Antepli ondan dolayı Antep'te