Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum da Nevreste bacım söylemiş miydi hatırlamıyorum şunu diyeceğim: Kiraz yaprağı sarmasını haşlandıktan sonra yoğurtlamak yerine süzüp bir de sadece bol soğanlı salçalı yapın off diyorum, ben yogurtlu halinden daha çok seviyorum öyle.Nevoş soracağım unutuyorum. Kiraz yaprağının da salamurası oluyor mu, buzluğu mı koyuyorsun?
Yap hadiYaparım
Evet salamurası oluyorNevoş soracağım unutuyorum. Kiraz yaprağının da salamurası oluyor mu, buzluğu mı koyuyorsun?
Sonra her hafta su böreği yapar olmuştuBiz böyle gaz vererek bir üyeye su böreği ve baklava açtırmıştık
Yaptığım salamura canımNevoş soracağım unutuyorum. Kiraz yaprağının da salamurası oluyor mu, buzluğu mı koyuyorsun?
Canım sen Malatyalı mısın yoksa eş durumundan falan mı buradasınOnu bilmiyorum da Nevreste bacım söylemiş miydi hatırlamıyorum şunu diyeceğim: Kiraz yaprağı sarmasını haşlandıktan sonra yoğurtlamak yerine süzüp bir de sadece bol soğanlı salçalı yapın off diyorum, ben yogurtlu halinden daha çok seviyorum öyle.
Tamam yapıcam yarışması olursaYap hadi
Malatyalıyım ama eş durumundan buradayım. Memleket olarak Eskişehir'i benimsiyorum ben daha çok.Canım sen Malatyalı mısın yoksa eş durumundan falan mı buradasın
Ailen burada değil o zamanMalatyalıyım ama eş durumundan buradayım. Memleket olarak Eskişehir'i benimsiyorum ben daha çok.
Buradalar.Ailen burada değil o zaman
O zaman Malatyalısın yaBuradalar.
Doğma büyüme Malatyalıyım ama sevmiyorum ne yapabilirim ki.O zaman Malatyalısın ya
Ben yeni geldim sayılırOturduğum semti seviyorumDoğma büyüme Malatyalıyım ama sevmiyorum ne yapabilirim ki.
Sen buralı değilsin ama değil mi? Yaşadığın semt güzel evet, Malatya güzel değil sadece.Ben yeni geldim sayılırOturduğum semti seviyorum
Buralıyım canım ama çoğunluk dışarıda yaşadım. Babam şeker fabrikasında şefti. Ondan 9 yıl babamdan kaynaklı Erzurum'da yaşadım. Sonra evlenince eşimden kaynaklı 17 yıl dışarıda kaldım. 26 yıl dışarıda 15 yıl burada yaşadım. Üç yıldır buradayım. Ondan buralı sayılır mıyım bilmiyorumSen buralı değilsin ama değil mi? Yaşadığın semt güzel evet, Malatya güzel değil sadece.
Yakşamlar aşkom nasılsınYakşamlar
İyiyim şükür aşkom, sen nasılsın?Yakşamlar aşkom nasılsın
İyiyim aşkom sağ olİyiyim şükür aşkom, sen nasılsın?