- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Sütlü tatlı olabilir. Nevoş bazen sağ gösterip sol vuruyorAma tatlının yanında çay neden içilmesin ki? Ancak bu tatlı şerbet içinde yüzüp kaşıkla yenecek bir haldeyse çay olmaz evet diyebiliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütlü tatlı olabilir. Nevoş bazen sağ gösterip sol vuruyorAma tatlının yanında çay neden içilmesin ki? Ancak bu tatlı şerbet içinde yüzüp kaşıkla yenecek bir haldeyse çay olmaz evet diyebiliriz.
Anlamasınlar diye öyle diyorAma tatlının yanında çay neden içilmesin ki? Ancak bu tatlı şerbet içinde yüzüp kaşıkla yenecek bir haldeyse çay olmaz evet diyebiliriz.
El açması sütlü tatlı nasıl olacak merak ediyorum. Bence "el açması" ipucu sahte iplerin ucundan. İki gerçek bir sahte ipucu verse ne güzel olur.Sütlü tatlı olabilir. Nevoş bazen sağ gösterip sol vuruyor
YaparımYav he hee yapta görelim
Peki ya sen?Bence mantı. Mantı açın lütfen.
Yok bu beyin çorbasıEl açması çorba mı?
Sende var mısınBence mantı. Mantı açın lütfen.
Bir yıl seni mi bekleyeceğizBu makarnayı ben fasulye olduktan sonra yaparsanız benden çekeceğiniz var.
Yaparsın tabi Joyz um. O Arap köfteleri i bir düzen içinde yuvarlanan baklava yapamaz mı?Yaparım
Çok zekisin dostumÇorba ettim, karıştırdım iyice diyorsun yani
Merak ettim, bir açılsaydı kategori, neymiş
Bunun benimle ilgisi yokNeden böyle yaptılar bilmiyorum. Ama ben aradığımı buluyorum geneldeNevreste yemek tarifleri bölümü eskiden çok güzeldi, kategoriler alt alta, düzelme imkanı yok mu?
Ben bilmemek.Peki ya sen?
Nevoş kolay diyordu, makarna kesinBu makarnayı ben fasulye olduktan sonra yaparsanız benden çekeceğiniz var.
ÇorbaNevoş kolay diyordu, makarna kesin
Benim çenem çalışıyor sadece. Konuşurum öyle. Yokmuşum gibi davranın.Sende var mısın
Boşver çorbayı
Makarnaysa katıl bence. Su soğuk ama girince alışıyorsun.Ben bilmemek.
Tamam sohbete gelirsinBenim çenem çalışıyor sadece. Konuşurum öyle. Yokmuşum gibi davranın.
İçine el açması hamur koyardıkBoşver çorbayı