- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Yalan söylüyor NevresteBenim çenem çalışıyor sadece. Konuşurum öyle. Yokmuşum gibi davranın.
Benim kömbeyi yapmış, kolaydı yapması diyor, nazlanıyor bence, sıkıştıralım köşeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan söylüyor NevresteBenim çenem çalışıyor sadece. Konuşurum öyle. Yokmuşum gibi davranın.
Yani paketi açıp haşlayacaksak neden olmasın.Makarnaysa katıl bence. Su soğuk ama girince alışıyorsun.
Tamam tamam sen üzülme yeter kiİçine el açması hamur koyardık
Değil mi yaHemde Malatya'da yaşıyorYalan söylüyor Nevreste
Benim kömbeyi yapmış, kolaydı yapması diyor, nazlanıyor bence, sıkıştıralım köşeye
Böyle yalancı görmedim.Yalan söylüyor Nevreste
Olmasına olur da oy vermezlerYani paketi açıp haşlayacaksak neden olmasın.
Yaparım dimiYaparsın tabi Joyz um. O Arap köfteleri i bir düzen içinde yuvarlanan baklava yapamaz mı?
Bence baklava açmak daha kolay
Kat kat açmaya da gerek yok, tatlı tabağı gibi üst üste koyup ta açılıyor.
Topuğumuza mı sıkıyoruz Nevoş, sıkı rakip o zaman, çaktırmadan gönderelim o zamanDeğil mi yaHemde Malatya'da yaşıyor
Biz böyle gaz vererek bir üyeye su böreği ve baklava açtırmıştıkYaparım dimi
Ama bunun için yarışma gibi güçlü bir motivasyona ihtiyacım var, yoksa hayatta kalkışmam böyle bir işe
Yapamam diyenlerden korkacaksınTopuğumuza mı sıkıyoruz Nevoş, sıkı rakip o zaman, çaktırmadan gönderelim o zaman
Bana da içli köfteBiz böyle gaz vererek bir üyeye su böreği ve baklava açtırmıştık
Yufka açabilirim sadece ama büyük oklavam olmadığı için orta boy açarım. Hem ben yapılmış tarifleri yapmayı seviyorum. Hani siz yapın ben taklit edeyim sonra.Değil mi yaHemde Malatya'da yaşıyor
Ben de ilk yapışımda yarışma için yapmıştımBana da içli köfte
Bir fiske vur giderim ben kendim.Topuğumuza mı sıkıyoruz Nevoş, sıkı rakip o zaman, çaktırmadan gönderelim o zaman
. Sıradaki kategori kolaymış, gitmek yok bir yere.Bir fiske vur giderim ben kendim.
Tamam sen kenarda otur bekleBir bakmışsın mutfakta tarifini yapıyorsunYufka açabilirim sadece ama büyük oklavam olmadığı için orta boy açarım. Hem ben yapılmış tarifleri yapmayı seviyorum. Hani siz yapın ben taklit edeyim sonra.
Tanımıyorum.. Sıradaki kategori kolaymış, gitmek yok bir yere.
Kimi?Tanımıyorum.
Sen kimsiniz hanfendi?