- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
Olmuştur bencesonucu da pasylasşın benim iki çikolata canavarı varBakalım nasıl olacak tadı şimdilik akışkan daha dolapta şimdi güzel olursa söylerim çirkin olursada yok olurum alemden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuştur bencesonucu da pasylasşın benim iki çikolata canavarı varBakalım nasıl olacak tadı şimdilik akışkan daha dolapta şimdi güzel olursa söylerim çirkin olursada yok olurum alemden
Denemek lazım yoksa doğru yolu bulamayızYorumlar var kaç tane okudum bugün herkes farklı yapmış,olur herhalde diyim artık
Benimde yok ödünç alıyorumLutfen bir sonraki yarisma acmali macmali olmasin ya benim oklavam bile yok
Nasıl olmazBenimde yok ödünç alıyorum
Aaaa olmaz baklava ve su böreği açacağızLutfen bir sonraki yarisma acmali macmali olmasin ya benim oklavam bile yok
Ya ama yetenegimde yokBenimde yok ödünç alıyorum
Benimde yenisine ihtiyacım var merdanem eskimişNasıl olmaz
Çünkü hiç ihtiyaç duymadım yapamam diyeNasıl olmaz
Sana öyle geliyorYa ama yetenegimde yok
Omaygadddd olamaz annem cok guzel yapar ama ben hic denemedim bileAaaa olmaz baklava ve su böreği açacağız
Bende anca bi manti yaptım o kadar beybiYa ama yetenegimde yok
Margaret Hale elendi pasta yapalımLutfen bir sonraki yarisma acmali macmali olmasin ya benim oklavam bile yok
Benim 3 oklava bide merdanem varBenimde yenisine ihtiyacım var merdanem eskimiş
Ben oğluma bile açtırıyorum nasıl denemezsinOmaygadddd olamaz annem cok guzel yapar ama ben hic denemedim bile
Benimde oklava var ama merdaneyi daha çok kullanıyorumBenim 3 oklava bide merdanem var
Sen yenileşart oldu artık el açması bişey yapacağız
Belki gizli kalmis guclerim olabilir dimi yaSana öyle geliyor
Bende manti yapmistim iki kere ama o kolay benceBende anca bi manti yaptım o kadar beybi
Olmaz senin pastani gorduk hepimizMargaret Hale elendi pasta yapalım
Cık bu defa öyle yapmıcammBelki gizli kalmis guclerim olabilir dimi ya
Bende manti yapmistim iki kere ama o kolay bence
Olmaz senin pastani gorduk hepimiz
Ben hep calistigim için annem hic yaptirmadi nevosumBen oğluma bile açtırıyorum nasıl denemezsin
Merdane ile büyük yufka açılmıyor ufak olanlar da, bende merdane kullanıyorumBenimde oklava var ama merdaneyi daha çok kullanıyorum