Çok şükür cancağzım, iyi gibiyim.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Yasocanim selamını aldımÇok şükür cancağzım, iyi gibiyim.
Hayırlısı olsun canısı,sen iyi olda yeter ki..Bekleyecek abla başka çarem yok. Ben hastaneye acil olup olmadığını öğrenmek için gittim.Acil değilmiş. İlerlemezmiş.
Sağ ol ablacımHayırlısı olsun canısı,sen iyi olda yeter ki..
Sende sağol canım benim,sen önemlisin özelsin benim için biliyorsunSağ ol ablacım
Yasocanim selamını aldımiyi misin,kalbim seninle
Allah razı olsun ablacım sende öylesinSende sağol canım benim,sen önemlisin özelsin benim için biliyorsun
Herşeyde vardır bir hayır yasocum,buda şansızlık olmuş sizler için hallolur nasılsa doktor gelince.
İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş.
Her şerde bir hayr vardır diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın?
Çok sağol nevoşum her zaman destekçinim biliyorsunAllah razı olsun ablacım sende öylesin
Evet gerçekten hayırlısı neyse rabbim onu versin, geç olsun güç olmasın yasocanim
İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş.
Sen nasılsın?
Ablam sağ olÇok sağol nevoşum her zaman destekçinim biliyorsun
Poncikellam yaaaaa kalbinin pamuklugunu yirimÇok sağol nevoşum her zaman destekçinim biliyorsun
Hayırlısı canım zamanı o zaman demek
Sen nasılsın?
Nevos yeni kategori buldun muHayırlısı canım zamanı o zaman demek
SayılırNevos yeni kategori buldun mu