- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Hep ‘ye çalışıyoruz, ama kendisi yöresel tarifini yapmamış. O’na tarif verme elticim.Makarna daha iyi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep ‘ye çalışıyoruz, ama kendisi yöresel tarifini yapmamış. O’na tarif verme elticim.Makarna daha iyi sanki
Şok şok şokVe bir ilk yaşadık iki defa üst üste birinci olan ilk üye olarak tarihe geçiyorHahahahahahahha bi dk ya şuan farkettim Margaret’a yöreselde 1. Olma şoku hahahahaha
Ben kaparım yaa, o fasulye ya tarif kapmaya tenezzül etmiyorKim kaparsa
Ortalığı karistirma yaso bı sus heleHep ‘ye çalışıyoruz, ama kendisi yöresel tarifini yapmamış. O’na tarif verme elticim.
Aynen en çok beklediğim tariflerden biriHep ‘ye çalışıyoruz, ama kendisi yöresel tarifini yapmamış. O’na tarif verme elticim.
Ama o kadar mantı yokBen kaparım yaa, o fasulye ya tarif kapmaya tenezzül etmiyor
Mantı yapalım diyorlar bende üstadı var aramızda diyorumHayırlısı abla olsun bakalım bu ay seyirci mod
Pek güzelde yaparım vesselam
Hangi tarifi almıştın?Ortalığı karistirma yaso bı sus hele
Deme şoyle deme öküz oturuyor sonra içimeAynen en çok beklediğim tariflerden biri
ManlamaHangi tarifi almıştın?
Aynı şeyi ben de düşünmüştüm bugün oldu mu acaba daha önce diye.Şok şok şokVe bir ilk yaşadık iki defa üst üste birinci olan ilk üye olarak tarihe geçiyor
Onu mutlaka deneyeceğimDeme şoyle deme öküz oturuyor sonra içime
Kim daha büyük mantı yapacakMantı yapalım diyorlar bende üstadı car aramızda diyorum
Yöresel deyince bundan sonra aklımıza Margaret Hale gelecek ve düğmelerimizi ilikleyeceğizAynı şeyi ben de düşünmüştüm bugün oldu mu acaba daha önce diye.
Tebrikler bebeyim yöreselin kraliçesi Margaret Hale
BenKim daha büyük mantı yapacak
Sen öyle sanBen kaparım yaa, o fasulye ya tarif kapmaya tenezzül etmiyor
Bir bakayım manlama ne imişManlama
Kesinlikle mantı olsun abla
Bende denicem ablaOnu mutlaka deneyeceğim
Böyle güzel ve iştah açıcı bir tarifi nasıl yapmaz. Müthiş görünüyorduManlama