- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Bağımlılık yaptı çıkamıyozYöreselden çıkın yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağımlılık yaptı çıkamıyozYöreselden çıkın yeter
Sizde yerimiz dar deyip sahneden ayrılamıyorsunuzBağımlılık yaptı çıkamıyoz
Balıklarım tazedir alıp yiyip doysanaYöreselden çıkın yeter
Balık zor canım çok pahalıBalıklarım tazedir alıp yiyip doysana
Haahhahahaha dimi oyumdan da utanmıyorum halaa yöresel diyorumSizde yerimiz dar deyip sahneden ayrılamıyorsunuz
Doğru diyorsun, çeşit de fazla yok bu aralar, hepten pahalı olur.Balık zor canım çok pahalı
Yöreselden anlamayan tek kişi var oda Margaret HaleHaahhahahaha dimi oyumdan da utanmıyorum halaa yöresel diyorum
Makarna daha iyi sankiDoğru diyorsun, çeşit de fazla yok bu aralar, hepten pahalı olur.
Düz mantık gidiyorum, mantı çeşitleri?
Ben şeyi yaparım neydi adı psialive miDoğru diyorsun, çeşit de fazla yok bu aralar, hepten pahalı olur.
Düz mantık gidiyorum, mantı çeşitleri?
Çorbasını severim, ama önde olacağını hiç düşünmemiştim.Yöreselden anlamayan tek kişi var oda Margaret Hale
Hahahahahahahha bi dk ya şuan farkettim Margaret’a yöreselde 1. Olma şoku hahahahahaYöreselden anlamayan tek kişi var oda Margaret Hale
PsihaliveBen şeyi yaparım neydi adı psialive mi
O fasulyeyasminsay da onu istiyor
Çok teşekkür ederim canocum.Çok geçmiş olsun ablacım.
Sunum güzelli güzel ve tarihin adı bilindikİçeriğin önemi yok.Çorbasını severim, ama önde olacağını hiç düşünmemiştim.
Kim kaparsaO fasulye
Hayırlısı abla olsun bakalım bu ay seyirci modTarifin çok kolaydı keşke yapsaydın
Pek güzelde yaparım vesselamArtık Blue_Peri tortelliniyi kapar direkt. Hiç yabancı olmadığı konu sonuçta
Tamam tamam halujPsihalive
Sağ ol kuzucum. Öperim .Çok geçmis olsun ablacım